banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI
 SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, yaptığı konuşmada eğitime başlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek “Zorlu bir süreçti. Ama bitti. Asıl maraton şimdi başlıyor. Şimdiki eğitim maratonu. Üniversitemizde öğrencilerin sesini duymak, dersliklerde, koridorlarda onlarla birlikte olmak bütün emeğe değdi ” dedi. 

“Bize bu coşkuyu yaşatan siz değerli eğitimcilerimize çok teşekkür ederim” diyen Prof. Dr. Sınav, şöyle devam etti: 
“Akademisyenler de öğretmen demektir. Üniversitelerde öğretmenler olarak görevimizi yapıyoruz. SANKO Üniversitesi olarak her sene daha kalabalık, daha başarılı ve birbirine daha bir kenetlenmi ş bir şekilde Öğretmenler Gününü kutlama arzumuzla, bütün arkadaşlarımın Öğretmenler Günü’nü kutlarım.” 
Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Güner Dağlı ve Prof. Dr. Can Polat Eyigün, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Murat Akkın, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nalan Akbayrak, SANKO Üniversitesi Genel Sekreteri Yusuf Ziya Yıldırım ve tüm akademisyenlerin katıldığı programda daha sonra Prof. Dr. Sınav, karanfil takdim etti. 








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol