Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

SANKO MAKİNA, WİN FUARI’NDA
 Beylikdüzü’nde TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Win Fuarı’nın birinci fazına katılan Sanko Makina, fuarda yer alan stand alanında Doosan marka elektrikli ve dizel forkliftleri ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Fuarda, Doosan marka 1,5 – 2,5 ve 3 ton elektrikli ve 2,5 - 3 ton dizel forkliftler sergilendi. Material handling, hidrolik pnömatik, otomasyon ve electrotech alanlarında hizmet veren çok sayıda firmanın toplam 12 holde katılımcı olarak yerini aldığı uluslararası ölçekte giderek büyüyen Win Fuarı, Doosan forkliftleri bir çok ziyaretçinin ve katılımcının yakından tanıma fırsatı bulduğu bir fuar haline geldi.

Fuarın çok verimli geçtiğini belirten Sanko Makina yetkilileri, fuar süresince Sanko Makina standının ve Doosan forkliftlerin ilgi odağı olduğunu kaydettiler.

SANKO MAKİNA

Sanko Makina Pazarlama, Doosan marka ekskavatör, lastik tekerlekli yükleyici, dizel, LPG ve akülü forkliftler, mini yükleyici, Rocla marka depo içi istif ekipmanları, Soosan marka hidrolik kırcı ve kaya delici, Atlas marka iş makinaları ve Donaldson marka filtrelerin Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor.

Türkiye genelinde yayılan servis ağı ve 2. el değerleme hizmetleri ile satış sonrasında da müşterisinin yanında olan Sanko Makina, Türkiye’nin lider iş makinası tedarikçisi olmaya devam etmektedir.

Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 42 bin metrekare alan üzerine kurulan üstün teknolojiye sahip ultramodern üretim tesislerinde ise pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimini de gerçekleştiriyor.

MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrası hizmetlerin 24 saat kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor.

Türkiye’de ilk ve tek yerli teleskopik forklift üreticisi olan Sanko Makina, bu ürünün yanı sıra, ürettiği kazıcı yükleyici makinalarında da Türkiye ve ihracat yaptığı 40’ın üzerindeki ülkede ciddi bir pazar payına sahiptir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol