Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

SANKO MAKİNA SERVİSLERİ KAPADOKYA’DA
 Sanko Makina Yetkili Servisler Motivasyon Toplantısı Kapadokya’da gerçekleştirildi. Nevşehir’in Avanos ilçesinde bulunan Hilton Otel’de yapılan toplantıya Sanko Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Atabay, Genel Müdür Orhan Aydoğan, Satış Sonrası Hizmetleri Direktörü Uğur Güllü, Satış Direktörleri Cem Ergur ve Faruk Köse, Servis Müdürü Uğur Külkük, Yedek Parça Müdürü Erdem Bulut, bölge müdürleri ve Türkiye genelindeki yetkili servis yöneticileri katıldı. 
Toplantının açılışında konuşan Sanko Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, bu tür motivasyon toplantılarında yıl içerisinde yapılan yenilikler ve hedeflerin yetkili servislerle paylaşıldığını kaydetti. 

CİDDİ BÜYÜME BEKLİYORUZ 
İş hayatını daha kolaylaştırmak adına bu gibi toplantıları düzenlediklerini söyleyen Hamut, 2012 yılının sektörleri açısından değerlendirmesini de yaptı. 
“2012 yılında iş makinaları satışı açısından beklediğimiz şeyler olmadı ama 2013 yılı iyi başladı ve öyle ümit ediyoruz ki beklediğimizden daha iyi sonuçlar alacağız” diyen Hamut, şöyle devam etti; 
“Gelişmeler bunu gösteriyor. Bu başarıda sektörün içerisinde olan herkesin katkısı büyük. 2013 yılında yetkili servislerimizden daha fazla katkı bekliyoruz. Büyümek, ilerlemek ancak birlikte olur. Bir taraf büyürken bir tarafın yerinde sayması sağlıklı bir büyüme değildir.” 


GENEL MÜDÜR AYDOĞAN 
Sanko Makina Genel Müdürü Orhan Aydoğan da, Türkiye’de iş makinası sektörünün son yıllarda önemli gelişmeler sağladığını ifade ederek, Sanko Makina olarak satıştan sonraki müşteri memnuniyetine büyük önem verdiklerini kaydetti. 
Türkiye genelindeki yetkili servislerinin müşteri memnuniyetini sağlayan en önemli araçlardan biri olduğunu anlatan Aydoğan, onlarla zaman zaman bir araya gelerek sektördeki gelişmeler hakkında bilgi paylaşımında bulunduklarını anımsattı. 
Sektörde 2013 yılında ciddi bir büyüme olacağına inandığını vurgulayan Aydoğan, “Türkiye’nin iş makinası sektöründe yapacağı çok şeyler var. 2015 yılına kadar makine sektörünün daha çok gelişeceğine ve büyüyeceğine inanıyoruz” diye konuştu 
Konuşmaların ardından yetkili servislerle satış sonrası hizmetler ağının 2012 yılı değerlendirmesi yapılarak 2013 yılı hedefleri paylaşıldı. 


SANKO MAKİNA 
Sanko Makina Pazarlama, Doosan marka ekskavatör, lastik tekerlekli yükleyici, dizel, LPG ve akülü forkliftler, mini yükleyici, Rocla marka depo içi istif ekipmanları, Soosan marka hidrolik kırcı ve kaya delici, Atlas marka iş makinaları ve Donaldson marka filtrelerin Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor. 

Türkiye genelinde yayılan servis ağı ve 2. el değerleme hizmetleri ile satış sonrasında da müşterisinin yanında olan Sanko Makina, Türkiye’nin lider iş makinası tedarikçisi olmaya devam etmektedir.     
Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 42 bin metrekare alan üzerine kurulan üstün teknolojiye sahip ultramodern üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimini de gerçekleştiriyor. 
MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrası hizmetlerin 24 saat kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor.
 
Türkiye’de ilk ve tek yerli teleskopik forklift üreticisi olan Sanko Makina, bu ürünün yanı sıra, ürettiği kazıcı yükleyici makinalarında da Türkiye ve ihracat yaptığı 40’ın üzerindeki ülkede ciddi bir pazar payına sahiptir.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol