banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

SANKO MAKİNA MERMER FUARINA KATILDI
 Sektörel anlamda yılın en önemli ve en büyük fuarı olan MARBLE – 19. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda bu yıl hava muhalefetine rağmen ziyaretçi ve katılımcı sayıs ındaki artış dikkati çekti. 

Ziyaretçilerin ilgi odağı olan ve a ğırlıklı olarak Doosan iş makinaları ve forkliftlerin sergilendiği Sanko Makina standında, üretimi Gaziantep’teki Sanko Makina fabrikasında gerçekleştirilen MST marka bekoloder (kazıcı yükleyici) ve telehandler de (teleskobik fotklift) sergilendi. 
Sanko Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Atabay ve Sanko Makina Genel Müd ürü Orhan Aydoğan’ın yanı sıra, çok sayıda satış yöneticisi, Sanko Makina standında ziyaretçilerin sorularını yanıtladı. 
Sanko Makina yöneticileri, MARBLE –  Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nın hedef kitle ile buluşmalar ını sağladığını ve fuara gelecek yıllarda da katılacaklarını bildirdi. 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol