banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

SANKO, İŞ MAKİNALARI SEKTÖRÜNDE BÜYÜME GÖSTERDİ”
 Sanko Makina’nın MST markası il ürettiği kazıcı yükleyici (bekoloder) ve teleskopik forklift (telehandler) yetkili servislerinin yıl sonu değerlendirme, 2013 yılı hedefleri ve motivasyon toplantısı, Gürcistan’ın Batum şehrinde Sheraton Otel’de yapıldı. 

Sanko Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, toplantıda yaptığı konuşmada, yetkili servis toplantılarına çok önem verdiklerini, bunun müşteri memnuniyetinin en önemli ögesi olduğunu kaydetti. 
Her yıl farklı bir yerde düzenlenen toplantıların motivasyon açısından çok büyük önem taşıdığını belirten Hamut, “55 ilde yetkili servisimiz var. Türkiye’nin her yerine hızla hizmet verme donanımız, altyapımız, kabiliyetimiz ve olanağımız var” dedi. 
Türkiye’de toplam iş makinaları pazarının 2012’de yüzde 15 dolayında büyüdüğüne işaret eden Hamut, “Aynı dönemde Sanko Makina yüzde 30 büyüdü. Kazıcı yükleyici pazarında ise Türkiye yüzde 30 büyürken, Sanko Makina yüzde 60’ın üzerinde büyüme gösterdi” diye konuştu. 

Hamut, 2013 yılı hedeflerinde çıtayı daha da yükselttiklerini, ihracatta ise yurtiçi satıştan daha iddialı olduklarını sözlerine ekledi. 
KİMLER KATILDI 
Batum’daki değerlendirme toplantısına, Sanko Makina Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Ataman, Genel Müdür Yardımcısı Ertan Paşa, Satış Direktörleri Harun Arab, Aydın Karlı ve  Enes Eğin, Pazarlama Müdürü Can Elvanlıoğlu, Doosan İş makinaları Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Uğur Güllü, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Erkan Dikbaş, Yedek Parça Müdürü Gökmen Köroğlu, Mali İşler Müdürü Mustafa Taslı, Sanko Holding bünyesindeki Başak Traktör’ün Arge Direktörü Zafer Özarslan ve Sanko Makina’nın 55 yetkili servisi katıldı. 
Programın birinci günü kapsamında, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut’un konuşmasının ardından, aile fotoğrafı çekildi, gala yemeği yenildi, Batum’un tarihi ve turistik yerlerine gezi düzenlendi. 
Bu arada, 2012 performans değerlendirmesi sonucunda ilk üç sırayı alan İzmir Güncel Makina adına Cemil Kılıçkaya, Ankara Görgülü Makina adına Ahmet Görgülü ve Adana Özmak Makina adına Mehmet Üstündağ, başarılarından dolayı Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenecek Bauma fuarına davet edildi. 

Müşteri memnuniyetini birinci önceliği olarak benimseyen ve bu bağlamda en önemli konunun satış sonrası hizmetler ve yetkili servis kalitesi olduğunu değişmeyen şirket politikası haline getiren Sanko Makina, bu toplantı ile bir kez daha çalışanlarıyla yetkili servisleri kaynaştırıp başarıya odaklandı. 
SANKO MAKİNA 
Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 42 bin metrekare alan üzerine kurulan üstün teknolojiye sahip ultramodern üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimi gerçekleştiriyor. 
MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrası hizmetlerin 24 saat kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor. 


Türkiye’de ilk ve tek yerli teleskopik forklift üreticisi olan Sanko Makina, bu ürünün yanı sıra, ürettiği kazıcı yükleyici makinalarında da Türkiye ve ihracat yaptığı 40’ın üzerindeki ülkede ciddi bir pazar payına sahiptir. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol