Öne Çıkanlar hem PAŞA PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR ÇEK BAŞKONSOLOS LAUFEROVA AÇEVDE 5 NİSAN MADALYA GÜNÜ MESAJI ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Bu haber kez okundu.

SAMSUN ÇARŞISI HİZMETE HAZIR!

Şehrin yeniden imarı, hayatın normale dönmesi ve vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalarını kesintisiz sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ticaretin canlanması ve esnafların faaliyetlerini sürdürmesi noktasında da geçici çarşılar oluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Trabzon Caddesi’ne inşa edilen ve 22 iş yerinden oluşan Samsun Çarşısı’nda alt ve üstyapı çalışmalarının ardından iş yerlerinin de kurulumu tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Gerçekleştirilecek kura çekimi sonucu çarşıda hak sahibi olan esnafların belirlenmesinin ardından bölgede ticari faaliyetler başlayacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1566