banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ

Bu haber kez okundu.

“SAĞLIK-SEN İKRAM EVİ” VATANDAŞLARIN UĞRAK YERİ

Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Ek Hizmet Binası bahçesinde kurulan Sağlık-Sen İkram Evi, iftar ve sahur arasında bölgedeki insanlara hizmet veriyor.

Sağlık-Sen İkram Evi, Hatay ve İskenderun’dan sonra depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta da hizmete başladı. İkram evlerinde Sağlık-Sen teşkilatı gönüllü olarak görev alıyor.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş’ta hem sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına hem de bölgedeki depremzedelere hizmet verecek olan “Sağlık-Sen ikram evi” açıldığı günden bu yana büyük ilgi görüyor.

Çeşitli ikramlıkların dağıtıldığı İkram Evi’nde, aynı zamanda sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının dinlenebileceği bir ortam da yer alıyor.

Hatay ve İskenderun’dan sonra Kahramanmaraş’ta da hizmete açılan “İkram Evi”nde, Sağlık-Sen teşkilatları dönüşümlü olarak hizmet verecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol