Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

SAĞLAM’DAN KASEV ZİYARETİ
 TBMM Başkanvekili Prof.Dr.Mehmet Sağlam’ı, Dedezade Sokak, Hayat Han girişi kapısında karşılayan KASEV Başkanı Gökhan Binici, nezaketinden ve ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, dernek odasında, makamında Sağlam’a projelerinden söz etti, projelerini gösterdi.



Binici
’nin hepsi de birbirinden ilginç ve sosyal yaşama ve Büyükşehir statüsüne yakışacak projelerini inceleyen Sağlam, Binici’yi tebrik etti, başarılarının devamını diledi.

Binici de, “Kahramanmaraş sevdalıları Derneği olarak, yeni projelerimiz sürüyor. Bu kentin kalkınması ve güzelleşmesi adına bir tuğla koyabilmenin mücadelesini veriyoruz, vermeye devam edeceğiz” dedi.



KIBRIS MEYDANI İÇİN PROJE VAR MI?

Başkanvekili Sağlam ve beraberindeki arkadaşları, belediyenin kentsel dönüşüm projesi nedeniyle yıktığı Kıbrıs Meydanındaki alan için de bir proje hazırlamasının yararlı olabileceği görüşü sürülürken, Sağlam ve arkadaşlarının Binici’nin projelerini ilgiyle inceleme fırsatı buldular.


Sağlam’ın esnaf ve sivil toplum kuruluşları ziyaretine refakat edenler arasında, KASİAD Genel Sekreteri Ahmet Görgülü, Beyoğlu Belde Belediye Başkanı Osman Okumuş, TRT Kahramanmaraş Temsilcisi Fatih Nalbantbaşı, Ilıca’dan Zeki Kaçmaz ve Cuma Karalar da hazır bulundu.

 











Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol