banner1553
Öne Çıkanlar TECRÜBE VE KALİTE MÜŞTERİ GETİRDİ BU AYIP HEPİMİZE YETER! PATRİOT ÜSSÜNDE BAYRAK KRİZİ MECLİSE ÜÇ BİLET! PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR

Bu haber kez okundu.

RESSAM  ÇETE, SANKO SANAT GALERİSİ’NDE SERGİ AÇACAK
 Resmi, ‘’Resim elemanlarının oluşturduğu estetik leke düzeni’’ olarak tanımlayan sanatçı Çete, Sanko Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle bir araya gelecek. 

1941 yılında doğan Süleyman Çete, 1961 yılında Erzurum Yavuz Selim İlköğretmen Okulu’ndan mezun oldu. 1965 yılında Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü’nü bitirdi. 


Çoğunluğu Bursa Atatürk Lisesi, Bursa Kız Lisesi, Bursa Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü’nde olmak üzere yurdun çeşitli yerlerinde 26 yıl boyunca, resim ve sanat tarihi öğretmenliği yaptıktan sonra 1992 yılında emekli olan sanatçı, halen Bursa’da atölyesinde resim ve resim eğitimi çalışmalarını sürdürüyor. 
Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere özel ve resmi galerilerde sergiler açan Çete’nin, yurtiçi ve yurtdışı koleksiyonlarda eserleri yer alıyor. 35’den fazla kişisel ve karma sergisi bulunuyor. 
Çete’nin, 22 Mart Cuma günü saat 17.30’da Sanko Park Alışveriş Merkezi 3’üncü katta bulunan Sanko Sanat Galerisi’nde açılacak sergisi, 5 Nisan’a kadar her gün 10.00-22.00 saatleri arasında gezilebilecek. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1551

banner1552

banner1554

banner1555

banner1556