banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

PTT ŞUBELERİ VE ACENTELERİ ARTIK KASKİ VEZNESİ
 Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi(KASKİ)  tarafından  PTT ile yapılan protokol  gereği   vatandaşlar su faturalarını PTT Şubeleri ve Acentelerinde ödeyebileceklerdir. 

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) tarafından  vatandaşların su faturaları önce kurum veznelerinden,  web sitesinden online olarak ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla    tahsil ediliyordu. KASKİ ile PTT arasında yapılan protokol gereği artık vatandaşlar su faturalarını PTT Şubeleri ve Acentelerinde de ödeyebilecekler. Özellikle mahalleye dönüşen beldelerde yaşayan ve Kurum veznelerine gitme imkanı olmayan vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayan uygulama vatandaşların hizmetine sunuldu.

Bu arada Vatandaşların KASKİ’ın sunduğu tahsilât hizmetlerini de dikkate alarak, yetkisiz tahsilât noktalarından ödeme yapmamaları, su faturalarını ödemek için,kurum veznelerinin,  PTT şubeleri ve anlaşmalı bankaların kullanılmasının yaşanabilecek olan mağduriyetlerin önüne geçmek için son derece önem arz ettiğine ayrıca vurgu yapılıyor.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol