Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

PİAZZA İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
 Türkiye’de alışveriş merkezi konseptine yeni bir anlayış getiren, sadece alışveriş değil, yaşam alanları da inşa eden Rönesans Holding’in Kahramanmaraş’ta açacağı Piazza (İtalyanca meydan demek) alışveriş ve eğlence merkezinin halkla buluşması için geriye sayım başladı.

Kentin sosyal dokusuna hitap edecek şekilde düzenlenen ve 36 dönümlük alana kurulan bölgenin en büyük, Kahramanmaraş’ın ise ilk AVM’si olma özelliğini taşıyan PİAZZA, 26 Nisan Cuma günü kapılarını halka açmaya hazırlanırken, 18 Nisan Perşembe günü henüz inşaatı tamamlanmayan alışveriş merkezinde bir tanışma toplantısı gerçekleşti, toplantıda konuşan 30 yıllık aktif gazeteci, Dilek Akın, PİAZZA’nın hizmete girmesiyle kentin sosyal yaşamında değişiklikler olacağını söyledi.

EĞLENCE VE YAŞAM MERKEZİ

Alış-verişin yanı sıra eğlence ve yaşam merkezi olarak inşa edilen Piazza’da ulusal ve uluslar arası 145 markaya ait mağazalar, buz pisti, bowling ve sinema salonları da yer alacak.

Ulaşım kolaylığı sebebiyle çevredeki Gaziantep, Osmaniye, Adıyaman, Malatya, Adana ve Hatay’ın İskenderun ilçesine de hitap edecek olan Kahramanmaraş Piazza’nın, bölgenin sadece ekonomisine değil, sosyal hayatına da büyük katkı sunması bekleniyor.

İnşaatına başlandığı 2012 yılının Ocak ayından bugüne kadar binlerce kişiye istihdam imkanı sunan Kahramanmaraş Piazza, hizmete girdiğinde ise doğrudan 2.500 dolaylı olarak on binlerce kişiye istihdam kapısı açmış olacak.



 Alışveriş merkezi müdürü Serbülent Tekinşen bu birlikteliğin bir basın toplantısı değil tanışma toplantısı olduğunu söyledi ve tüm Kahramanmaraşlıları açılışa davet etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol