Öne Çıkanlar BAŞKAN ERKOÇ BASINLA İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU Şehircilik BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ 1 AYDA 572 OLAYA MÜDAHALE ETTİ TEZCAN SAADET ve BBP ADAYLARINI GÖRÜCÜYE ÇIKARTTI

Bu haber kez okundu.

Pİ ANALİTİK’TEN KASEV’E ZİYARET
 Kahramanmaraş'ta kaliteli eğitim veren kurumlar arasında olan Pi Analitik dersanesi yöneticileri Kahramanmaraş Sevdalıları (KASEV) Derneği'ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Kasev Derneği Başkanı Gökhan Binici, Pi Analitik dersanesi yöneticilerinin gerçekleştirdiği ziyaretten memnun olduğunu belirtti ve şöyle konuştu; "Kahramanmaraş'a yön veren bu kadar güzide insanı Derneğimizde ağırlamaktan çok mutluyuz ayrıca Kahramanmaraş Sevdalısı olarak desteklerini üzerimizde hissetmek bize güç veriyor" ifadelerini kullandı.


Pİ Analitik Dersaneleri Müdürü Muhammed Kasap  da yaptığı konuşmada başarılı projelere imza atan Kasev'i yakından takip ettiğini belirterek şunları kaydetti; "Bir Kahramanmaraş Sevdalısı olarak Kahramanmaraş'ta böyle kalıcı eserler üreten sivil toplum örgütlerinin olması bizi fazlasıyla memnun ediyor. Hazırlanan projeler ortada ve bizde böyle çalışmaların takipçisi ve de her zaman destekçisiyiz" dedi.


Gerçekleştirilen Ziyarete, Pi Analitik Dersaneleri Müdürü Muhammed Kasap, Müdür Yardımcısı İbrahim Parlak, Kahramanmaraş Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Hasan Balbaba, Beyza Eğitim Kurumları yöneticsi Sami Demirdöğen, Ziraat Mühendisi Ahmet Arık, Gazeteci Yazar Ali Haydar Tuğ ve diğer misafirler katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol