banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

PAZARCIK’TA HAYATİ İNANÇ SEVGİSİ SALONA SIĞMADI

Türk Edebiyatı'nın başarılı ismi Hayati İnanç’ın konuk olduğu ‘Söyleşi’ programı, mehteran ekibinin resitali ile başladı. Pazarcık Ulu Cami Baş İmamı Abdurrahman Genç’in Kur’an’ı Kerim tilaveti ile devam eden programda konuşan Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, “Ülkemizde güzel nesiller yetiştirme konusunda gecesini gündüzüne katarak emek eden ve İstanbul’daki programını iptal ederek ilçemize gelen kıymetli hocamıza teşekkür ediyorum. Birlikte rahmet var, ayrılıkta gazap var. Bu düşüncelerle Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Şair-Yazar Hayati İnanç, salonu dolduran tüm vatandaşlara teşekkür etti. Aile hayatının önemine değinen İnanç, Türkiye’nin sağlam şekilde ilerleyebilmesinin sağlam aile yapısından geçtiğini dile getirdi.

Daha sonra salonu hınca hınç dolduran davetlilere hitap eden İnanç, Divan Edebiyatı'ndan beyitler okuyup izah ederken, divan edebiyatı şiirleri ile günümüz sorunlarına ışık tutan örnekler üzerinden insanlara tavsiyelerde bulundu.

Program sonunda Pazarcık Belediye Başkanı Yılmazcan, Hayati İnanç'a teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol