Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

PARTİMİN BANA İHTİYACI VAR!
 Parti binasındaki adaylık açıklamasında konuşan MHP İl Başkanı Adayı Adem Gürz, açıklamaya gelmeden önce şehitliği ziyaret ettiğini söyledi, ülkücü kimliğinin oluşmasında büyük payı bulunan ve 5 yıl önce hayatını kaybeden Ahmet Sayın’a rahmet diledi, sonra da partilerinin altı ay sonra yapılacak olan seçimler için iddialı olduğunu kaydetti.

Gürz yaptığı açıklamada, kongrelerin ülkücü harekete yakışır şekilde noktalandığına dikkat çekti, 25 Ocak’taki ili kongresiyle kongre sürecinin tamamlanacağını duyurduktan sonra, il kongresinin de birlik, beraberlik ve coşku içinde geçeceğinin altını çizdi.

Türk milliyetçiliği davasına gönül vermiş insanlar olarak her zaman ülkemizin ve milletimizin dertleriyle dertlendiklerini de ifade eden Gürz, şunları söyledi; “değerlerimizin korunması, bayrağımızın inmemesi ezanımızın susmaması için hep bir mücadele içinde olduk. İnandığımız değerlerin başarılı olması, davamızın iktidar olması için, güçlü, çalışkan ve sağlıklı bir teşkilat yapısının olması gerektiğine inanıyoruz. Bu teşkilat yapısının oluşması için sorumluluk almak gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

ORTAK DİL, ORTAK DUYGU YOĞUNLUĞU VE ÖZE DÖNÜŞ HAREKETİ

Davalarının ve teşkilatlarının başarısı için, çıkmış oldukları bu yolda, arkadaşları ile belirlediği sloganlarının da ortak dil, ortak duygu yoğunluğu ve öze dönüş hareketi olduğunu ifade eden Gürz, ”Bilgili, donanımlı, teşkilatın içinden gelen çalışkan insanları bir araya getirerek, güçlü bir yönetim oluşturmak ve partimizi layık olduğu yere taşımak istiyoruz. Kahramanmaraş gibi milliyetçi, muhafazakar tabanı olan bir şehirde, iyi çalışan, güçlü bir teşkilatın iktidar olmasının önünde hiçbir engel yoktur. Şehrimizde ana muhalefeti olan partimizi, teşkilatımızın gür sesi, dinamik ve enerjik duruşu, iradeli bakışı, samimi yaklaşımı ve sosyal projeleri ile iktidar yapmaya söz veriyoruz” diye konuştu.

Gürz son olarak, şehrimizin sorunlarını ve problemlerini her ortamda dile getirerek, takipçisi olarak, yan kuruluşları ile, sivil toplum örgütleri, odalar ve basınımızla yakın ilişki içinde olacağına dair de düşüncelerini paylaştı, kongrenin partilerine hayırlı olması dileğinde bulundu, diğer adayları da medeni cesaretlerinden ötürü tebrik etti.

Adaylık açıklamasına katılanlar arasında, her iki ilçenin ilçe başkanları, 30 Mart mahalli seçimlerinde belediye başkan adayı olan Yusuf Temizkan ile Neslihan Koca Nergiz ve partililer yer aldı

Gürz, ayrıca basın mensuplarının da çeşitli sorularını cevaplandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol