banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ÖZTUNÇ, BU BAYRAM ACILAR PEŞ PEŞE GELDİ

Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç, “Bu bayram hayatımızı ve geleceğimizi derinden etkileyen bizi yarım ve eksik bırakan, derin acılar eşliğinde Mübarek Ramazan Bayramına ulaştık. 06 Şubatta bir ömür unutamayacağımız depremleri peş peşe yaşadık.

Tarih sayfalarına büyük bir hüznü miras bırakıyoruz. Binlerce insanımız en savunmasız anında hayatının en acı zamanlarını yaşadı. Sevdiklerimizi, umutlarımızı, hayallerimizi tozuna toprağına aşık olduğumuz memleketimizin enkaz kalıntılarına teslim ettik.

Mübarek Ramazan ayını geride bıraktık ve Ramazan Bayramına eriştik. Bu felakette hayata gözlerini yuman tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yaralılarımıza ve geride kalanlarımıza acil şifalar diliyorum.

Allah hiç kimseye bir daha böyle acılar yaşatmasın. Sabır ve hüzünle merhaba dediğimiz Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutluyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol