banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ÖZGÜL; BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!
  

Rektör Sami Özgül mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşımızı başlatmak üzere tam yüz yıl önce 19 Mayıs 1919'da maiyetindeki silah arkadaşları ile birlikte Samsun'a ayak bastı. Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs, dolayısıyla milletimizin istiklal mücadelesinin de miladı olmuş, Türk Milletinin esir olmayacağı, zulme boyun eğmeyeceği tüm dünyaya ilan edilmiştir.

Aziz milletimiz için kurtuluşun habercisi olan 19 Mayıs'ın, Atatürk'ü anmak ve gençlerimiz için de bayram olarak kutlanması ise bugünü daha da anlamlı kılmaktadır. Hepimizin bildiği gibi Gazi Mustafa Kemal, "Bütün umudum gençliktedir" diyerek, genç nesillere verdiği önemi ifade etmiştir. Bu nedenle gençliğin; mazisini bilen, bilinçli ve geleceğe özgüvenle bakan, bireyler olarak yetişmesi elzemdir.

Kahraman şehrimizde ikinci bir yüksek öğretim kurumu olarak kurulan İstiklal Üniversitemizi de sağlam temeller üzerine inşa etmeye, ülkemizin yarınları olan çocuklarımızın; çağın gerektirdiği niteliklerle donandıkları bir eğitim kurumu oluşturmaya gayret gösteriyoruz. Bu noktada üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol