banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ’NDEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI

Hanefi Mahçiçek başkanlığında geleneksel hale getirdiği iftar programlarını depremler sebebiyle buruk da olsa bu yıl da devam ettiren Onikişubat Belediyesi, gönül sofralarıyla Ramazan ayının manevi iklimini yüreklerde hissettiriyor.

Başkan Mahçiçek öncülüğündeki iftarlar tüm hızıyla devam ederken, Ramazan ayının 23’üncü iftarında mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve parti teşkilatını buluşturdu.

Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen programa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

İftarın yapılacağı alana gelen Başkan Mahçiçek, ilk olarak çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıtırken, masaları tek tek gezerek misafirlerinin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik etti.

Programa AK Parti Milletvekili Adayı Ömer Oruç Bilal Debgici ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara da katıldı.

“BU BİRLİKTELİK ALLAH’IN YARDIMIYLA KIYAMETE KADAR DEVAM EDECEK”

Ezan-e Şerif’in okunmasıyla iftarlar toplu şekilde açılırken, Başkan Mahçiçek bir selamlama konuşması yaptı. Ramazan ayının bereketini kalabalık sofralarda paylaşmak istediklerini belirten Başkan Mahçiçek, “İftar programımıza hoş geldiniz, hepinize hayırlı Ramazanlar ve iftarlar temenni ediyorum. Bugün sizlerle beraber olalım, soframızı, ekmeğimizi bu mübarek günün rahmeti ve bereketiyle paylaşalım istedik. Hepinize gönülden ve yürekten teşekkür ediyorum. Davetimize icabet ettiniz, bizleri onurlandırdınız. Allah hepinizden razı olsun. İnanıyoruz ki bu güzellik, bu birliktelik Allah’ın yardımıyla kıyamete kadar devam edecek. Ne zaman ki sıkıntıda bir durum oluşsa, bu millet hep beraber tek yürek olarak bir araya geliyor.

Kahramanmaraş’ımıza 4 bin 800’ün üzerinde tırlarla yardım gelmiş elhamdülillah. İşte bu milletin güzelliği burada, biz bir merhamet ve paylaşım toplumuyuz. Bu da böyle devam edecek inşallah. Bu akşam AK Parti Milletvekili Adayımız Ömer Oruç Bilal Debgici arkadaşımız bizlerle. İnşallah 14 Mayıs’tan itibaren milletvekili olacak. Kendisine de hoş geldiniz diyorum” dedi.

“GÖNÜL SOFRALARI KURAN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Selamlama konuşması yapan AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara da Başkan Hanefi Mahçiçek’e teşekkür ederek, “Masaları gezip, iftarları dağıtırken burada bir aile ortamının olduğuna şahitlik ettim. Kocaman bir ailemiz olduğu için Rabbimize hamd ediyorum. Böyle bir organizasyonu tertip edip, bu güzel gönül sofrasını kurduğu için Onikişubat Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Rabbimiz oruçlarımızı kabul etsin” ifadelerini kullandı.

“MEMLEKETİMİZİ ESKİ GÜNLERİNDEN DAHA İLERİYE GÖTÜRECEK ŞEKİLDE AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Sözlerine Başkan Mehçiçek’e teşekkür ederek başlayan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ömer Oruç Bilal Debgici ise Kahramanmaraş’ı eski günlerinden çok daha iyi şekilde ayağa kaldıracaklarını söyledi. Debgici, konuşmasında şu ifadeleri kullandı, “Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi ağabeyimize teşekkür ediyorum. Hanefi ağabey göreve geldiği günden bu yana her Ramazan ayında gönül sofralarında kardeşlerimizle iç içe iftar sofraları kuruyor. Bu sene biraz buruk ama Ramazan dolayısıyla o burukluğumuzu kenara bırakarak. Kardeşliğimizi pekiştiriyoruz. Rabbim inşallah bizleri daha güzel günlerde bir araya getirsin.

Başımıza böyle musibetler ve felaketler vermesin. İnşallah 14 Mayıs’ta hep beraber sandığa gideceğiz. Kahramanmaraş bir deprem felaketi yaşadı ama elhamdülillah 7’sinden 70’ine herkes ayakta. Önümüzdeki günlerde Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı idrak edeceğiz, şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim, güzel insanların olduğu memleketi eski günlerinden daha ileriye götürecek şekilde ayağa kaldırabilmemizi nasip etsin. Bunu he beraber yapacağız.”

İftar programı dualar ve toplu hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol