Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

OKUMUŞ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITTI
 Türkoğlu Belediyesi' nde talepte bulunan engelli bireylere verilmek üzere belediye hizmet binasında tören yapıldı.

Tekerlekli sandalye dağıtım törenine, Kahramanmaraş Engelliler Derneği Genel Başkanı Arif Demir, Kadın Akademisi Derneği Başkanı Hatice Bağcı, Kadın Akademisi Derneği Üyeleri, Engelliler ve yakınları katıldı.
“Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Sosyal belediyecilik anlamında engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmanın gayreti içersindeyiz. Büyükşehir Belediye Başkanımızında engelliler konusunda oldukça hassas biri. Bu amaçla her türlü engellinin yaşamını kolaylaştırma adına gereken tedbirleri alıyoruz. Kahramanmaraş engelliler derneği genel merkezi ve Türkoğlu kadın akademisi iş birliğinde bugün 5 engelli kardeşimizin araç ihtiyacını karşıladık. Onlara özgü hazırlanan bu araçlarla ömürlerinin bundan sonra kalan yaşamlarını daha da kolay geçirmelerini temenni ediyoruz"
Tekerlekli sandalye yardımı yapılan Şekeroba mahallesinden 13 yaşındaki , 7.sınıf öğrencisi Hilmi Yiğit ise duygularını şöyle ifade etti:”Başta Osman Başkanıma ve bu yardımı yapan dernek başkanlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatımda gideceğim yerlere ve özellikle okuluma daha kolay gidebileceğim.”şeklinde konuştu.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol