Öne Çıkanlar hem PAŞA PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR ÇEK BAŞKONSOLOS LAUFEROVA AÇEVDE 5 NİSAN MADALYA GÜNÜ MESAJI ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Bu haber kez okundu.

MÜRACAATLAR DEĞERLENDİRİLİYOR
 Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nce, 2013 yılı ilk üç ayı içerisinde, şehrimizin muhtelif cadde ve sokaklarında yürütülen faaliyetler sonucu;

8676 metre kanalizasyon, 2975 metre yağmursuyu hattı döşemesi ve 2280 metre kanalizasyon hattı yenilemesi olmak üzere toplam 13931 metre hat döşemesi yapıdı.

Hat yapımının yanı sıra yağmursuyu şebekesi üzerine 177 adet yağmursuyu ızgarası ve 260 adet muayene ve havalandırma bacası yapımı ile 426 adet muayene ve havalandırma bacası tamiri yapımı tamamlandı.

Kanalizasyon arızasına yönelik (Alo 185, Çözüm Masası, Yazılı Müracaat ve Diğer) 3529 adet müracaat yapılmıştır. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nce müracaatların tamamı değerlendirilmiş ve bu kapsamda yürütülen çalışmalar sonucu; kanal açma aracı ile 1254 noktada ana hat bakımı yapılmış ve 957 adet taşınmazın bağlantı kanalında oluşan kanal arızası giderildi.

Kanal açma araçları ile giderilemeyen 413 adet kanal arızası ise ekiplerimizin yapmış olduğu kazı çalışmaları sonucu, hat yenileme yapmak sureti ile gideridi.

Ayrıca Tekerek köyü içerisindeki derede meydana gelen heyelan sonucu hasar gören köprü ekiplerimiz tarafından onarıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1566