banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

MUHTAR KILÇIK; “15 TEMMUZ’DA  DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK TAÇLANDI”

Son senelerde gerek sosyal sorumluluğu, gerekse üstlendiği muhtarlık camiasında yıldızı parlayan Yeniyapan Mahalle Muhtarı Ahmet Kılçık, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kılçık mesajında; “15 Temmuz 2016 gecesi, milletimizin birliği ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan hain darbe girişimi karşısında her kesim ve yaştan vatandaşımız büyük bir direniş göstermiştir” dedi.

UNUTMAYACAK, UNUTTURMAYACAĞIZ!

Medeniyetlerin geçmişlerine ve geleneklerine sahip çıkarak tarihte kendilerine yer bulduğuna vurgu yapan muhtar Kılçık, mesajında devamla şu görüşlere yer verdi: “Bu kutsal toprakları bize emanet eden aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin bağımsızlık ve bayrak uğruna nelere göğüs gerdiğini gelecek nesillere hak ettiği biçimde anlatmak, unutmamak ve unutturmamak en büyük görevimiz olmalıdır.” ifadelerine yer verdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle, vatanımız ve bağımsızlığımız uğruna canlarını vermekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve saygı ile anan Kılçık,  gazilerimizi de minnetle anmayı unutmadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol