Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

       MUHARİP GAZİLER TÜRKOĞLU İLÇESİNE ÇIKARMA YAPTI
 Kahramanmaraş özel idare binası önünden toplanan yaklaşık 20 kadar Kıbrıs gazisi Türkoğlu ilçesi ulu camiinde Cuma namazlarını kıldıktan sonra  ziyaretlerini ilk olarak Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş’a oldu.

Makamında ağırlayan belediye başkanı Osman Okumuş konuşmasında; sizler, bizlerin büyük bir değerimizsiniz,çünkü hayatta kalan maneviyatımızın bir parçasısınız,sizlere saygı göstermeliyiz ve yeni nesillere bunları aktarmalıyız,onun için sizin varlıklarınız ile bizler gurur duyuyoruz,faliyetlerinizle ilgili ne olursa olsun Türkoğlu belediyesi olarak her zaman destekçiniziz,sizler için elimizden ne gelirse fazlası  ile yapmaya hazırız,dedi. muharip  gaziler,başkan Okumuş’a saat hediye ederken,başkan okumuş ise gazilerimize el yapımı  sandık hediye etti.sonrasında ise başkan okumuş 29-30-31 mayısta yapılacak olan uluslar arası Türk oyunları olimpiyatlarına davet etti.

  Oradan Türkoğlu ilçe kaymakamı Serdar Kartalı ziyaret ettiler.kaymakam kartal ise konuşmasında;birinci dünya savaşından çıktıktan sonra bir Kıbrıs harbi var birde Kore harbi var ama kıbrısın bizim için önemi çok daha büyük çünkü kendi yurttaşlarımızı aynı dini paylaştığımız kardeşlerimizi belli bir zulümden kurtarmak için sizlerin gayreti ile o zamanki devletin kıt imkanları ile o büyük operasyonu gerçekleştirip başarılı oldunuz,biz gazilerimizi,şehitlerimizi bizim ülkemizin yaşayan tabloları olarak görüyoruz.sizleri bu şekilde aramızda görmek ve sizlerin hatıralarını paylaşmak gerçekten bu ülkenin bizim olduğunu hatırlatıyor.ben hepinizin ellerinden öpüyorum sizler her zaman bizlerin başımın tacısınız her zaman kapımız sizlere sonun kadar açık diyerek konuştu.

Sonrasında gaziler ilçe kaymakamı Serdar Kartal’a bir saat etti ve Oradan SGK kurumunu ziyaret eden gazilerin gezisi sona erdi. 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol