Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

MODERN SAÇ TASARIM; MY HOT ROOM AÇILDI
 İsmetpaşa Mahallesinde, üniversite sokağı Bilgehan Apartmanı altında açılan ve hizmete giren, sahipliğini ise senelerin esnafı, kuaförü Eylem Sümbül ile Mehmet Sayınlı’nın yaptığı kuaför dükkânının açılış töreni kurdela kesimi ile gerçekleşti.



Kurdela k esimi sırasında konuşan ve ilk makası kurdelaya değdiren Pazarcık ilçemizin başarılı Belediye Başkanı Kamil Dalkara, mekanın güzel ve modern olduğuna dikkat çekerek, “İyi de, en çok müşterisi bayan olan bu tür açılışlara neden erkekleri çağırırlar, anlamış değilim. İtiraf etmem gerekirse, gördüğüm en nezih ortamlardan biri diyebilirim. Kahramanmaraş – Pazarcık işbirliğinin sonucu olarak açılan işyerinin hem sahiplerine (ortaklarına) hem de müşterilerine hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hayırlı işler, bol kazançlar temenni ediyorum” dedi.


İşyeri sahibi olan ortaklardan Eylem Sümbül ve Mehmet Sayınlı ise, açtıkları nezih işyerine Kahramanmaraşlıları, müşterilerini beklediklerini söylediler.


İşyerinin açılış törenine Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara, Pazarcık esnaf sanatkârlar odası başkanı Yaşar Bozdağ, okul müdürleri, pazarcık ilçesinden çok sayıda bürokrat ve işadamı ile müşterileri katıldı.


Açılışla birlikte konuklara çeşitli ikramlar yapıldı, hayırlı ve uğurlu olsun dilekleri yenilendi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol