Öne Çıkanlar BÜYÜK HİDROLİKTEN MÜŞTERİYE ÖZELÇÖZÜMLER DenizBank ile imzalandı. NAİL VE ERTUĞRUL ŞEHİTLERİMİZİN ADI FİDANLARDA YAŞAYACAK SAĞLIKSIZ EKMEK ÜRETİMİNE GEÇİT YOK

Bu haber kez okundu.

MİLLİ EĞİTİM’DE MAAŞ PROMOSYON SÖZLEŞMESİ

MİLLİ EĞİTİM’DE MAAŞ PROMOSYON SÖZLEŞMESİ

PERSONELE KİŞİ BAŞI 102 BİN 760 TL PROMOSYON

İmzalanan sözleşmeye göre, İl Millî Eğitim Müdürlüğü personeline kişi başı 102 bin 760 TL maaş promosyonu ödenecek. Promosyon bedeli, herhangi bir taksite bölünmeden tek seferde ve peşin olarak personele aktarılacak. Bu tutarın, emsal Millî Eğitim Müdürlükleri arasında imzalanan en yüksek promosyonlardan biri olduğu belirtildi.

BANKACILIK İŞLEMLERİ ÜCRETSİZ OLACAK

Sözleşme kapsamında personelin bankacılık işlemlerinde de önemli avantajlar sağlandı. Buna göre; EFT, havale ve FAST işlemleri 7 gün 24 saat ücretsiz olarak gerçekleştirilebilecek. Ayrıca kredi kartı kullanımında herhangi bir kart ücreti talep edilmeyecek.

PROMOSYON ALMAK İSTEMEYENLERE FAİZSİZ KREDİ SEÇENEĞİ

Promosyon ödemesini tercih etmeyen personel için ise alternatif bir finansman imkânı sunuldu. Bu kapsamda personele 180 bin TL’den 515 bin TL’ye kadar, 6 aydan 36 aya varan vadelerle faizsiz kredi kullanma seçeneği sağlanacak.

TEŞEKKÜR VE HAYIRLI OLSUN MESAJI

Sözleşmenin imzalanmasının ardından yapılan açıklamada, sürecin başından sonuna kadar destek veren İl Millî Eğitim Müdürü Erhan Baydur başta olmak üzere, müdür yardımcılarına, şube müdürlerine, yetkili memur ve işçi sendikalarının temsilcilerine, tüm paydaşlara ve özellikle Bütçe ve Tahakkuk Şube Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür edildi.

Yetkililer, imzalanan promosyon sözleşmesinin tüm eğitim çalışanları için hayırlı olmasını temenni ederek, personelin ekonomik refahına katkı sunacak bu anlaşmanın önemli bir kazanım olduğunu vurguladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1602

banner1604