banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI ÇAKAR, ŞEHRİMİN KARARI BELLİ: CUMHUR İTTİFAKI

MHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Avukat Mesut Çakar 14 Mayıs seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada,’ Bizler Cumhur ittifakı milletvekili adayları olarak saha da seçimden çok yaralarımızı kısa sürede nasıl sararız, yeniden daha güçlü bir şekilde nasıl ayağa kalkarız onu konuşuyoruz. Vatandaşlarımız dar gününde yanında olanı unutmuyor.

Çok kadir şinas bir millete sahibiz. Böyle büyük bir felaketin üstesinden siz gelirsiniz diyorlar. Bunu daha önce yapılanlara binaen söylüyorlar. Seçimle ilgili bir endişemiz yok. Derdimiz seçimden ziyade deprem. Darda olan vatandaşlarımız, esnafımız ve iş insanlarımızdır’ dedi.

MİLLET İTTİFAKININ KİMLERLE İŞBİRLİĞİ YAPTIĞI ORTADA

Kahramanmaraş’ın en ücra köşelerine kadar ziyaret eden Çakar,’ Vatandaş bizi görünce sakın Kahramanmaraş’ı bırakmayın diyip boynumuza sarılıyor. Millet ittifakının kimlerle iş birliği yaptığı ortada. Bu millet her zaman milli bir duruş sergilemiştir. 14 Mayıs seçimlerinde de öyle olacaktır.

Seçimden sonra bir an evvel Kahramanmaraş’la ilgili adımları atacağız. Şimdiden çalışmalarımız başladı. Devlet millet el ele yaralarımızı sarıp en güçlü şekilde ayağa kalkacağız’ ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol