banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

MEMLEKET BURNUMDA TÜTÜYOR!
 Emniyet camiasının gözbebeği, Hartlap’lı, Emniyet Personel Daire Başkanı iken, 10.Eylül 2012 tarihinde, kararname ile Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Muammer Buçak’ın odasındayız.

Kalktı, kucaklaştık,  hoşbeş sonrası, ülkedeki huzur ve barış ortamından, ekonomik ve siyasi istikrardan dem vurduk, son olarak şehit polisi cenazesinden sonra memleketine gelemediğini söyleyen Buçak, bu yıl Hartlap’ta yapılacak olan güreş festivaline katılacağını, daha önceki yıllarda yapılandan daha coşkulu geçeceğini söylemişti bize.


Gazeteyi uzattık, iştahla sayfaları karıştırdı, beğendiğini söyledi her zamanki gibi. Gazete sayfalarında memleketini gördü, Maraş’ın kokusunu, dokusunu hissetmiş olmalı ki, gülümsedi.

Eski bankacı idi, geçmişten söz etti, seneler öncesine gitti. 

 “Memleket burnumda tütüyor!” dedi, Sonra da, buram buram memleket kokan Hartlap yağlı boya tablosu önünde bir de hatıra resmi çektirmek geldi içinden. Memleket gözünde tütüyor anlaşılan.

Hasret ve özlem gidermiştik sayın Buçak ile.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol