Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MARAŞ SAHİPSİZ DEĞİLDİR!
 CHP parti binasındaki toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Esat Şengül’ın hedefinde AK Parti iktidarı vardı. Partisinin seçimlere hazır olduğunu ifade ederek, iktidardan söz etti.

Şengül’ün konuşmasından sonra, Onikişubat İlçe Başkanı Salman Savranlı söz aldı, o da Türkiye’nin emperyalist güçler tarafından yönetildiğini belirterek, iktidarı eleştirenler arasında yerini korurken, 30 Mart mahalli seçimlerinde Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı olan Ali Zabun ise, büyükşehir belediye başkan adayı Fatih Erkoç’un verdiği sözleri yerine getirmediğini iddia etti, Türkiye’nin ve  Kahramanmaraş’ın kaybedecek daha çok yılları olduğunu iddia etti.

Zabun, eleştiri oklarını bu kez Dulkadiroğlu belediye başkanı Necati Okay’a da çevirdi, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in geçmiş tecrübeleri ile ilçeyi ayağa kaldıracağından söz etti ama iktidarın göz boyamalarla halkı aldattığını, uyuttuğunun da altını çizmeden yapamadı.

VİCDAN; “SÖZ VERDİLER, TUTMADILAR!”

30 Mart mahalli seçimlerinde, Ekinözü ilçesinden belediye başkan adayı gösterilen, ancak seçilemeyen Fatih Vicdan ise, iktidarın yerel yönetimden söz etmesine rağmen, merkezden yönetildiğini iddia ederek, bu düzende belediyelerin başarılı olmasının imkânsızlığını savundu. Bunun adı yerel yönetim değil, dedi.

Fatih Vicdan, AK Parti’nin yalanlarla seçim kazandığının da altını çizdi, konuşmasının devamında artık kaleleri fethetme zamanının geldiğine vurgu yaptı, parti olarak genelden yerele doğru siyaset güdeceklerini, doğrusunun da bu olduğunu söyledi, sonra da sözlerini şu cümlelerle tamamladı; “Artık iktidarı ele geçirmemiz lazım. Çünkü AK Parti yolun sonuna geldi. Uyumadan, yatmadan, vakit geçirmeden iktidara yürümeliyiz. Hepimiz, herkes halka inecek, halkın dertleriyle dertlenecek, halka rağmen siyaset yapmadan iktidara koşmalıyız” diye konuştu.

Arkasından kürsüye gelen, 30 Mart mahalli seçimlerinde Afşin belediye başkan adayı gösterilen Selçuk Gökdoğan da siyasetin uzun soluklu bir iş olduğunu söyledi, mücadeleden vazgeçmeyeceklerini ifade ederek, iktidarın takipçisi olacaklarını yineledi, “Aday olup kenara çekilmek yok!” cümlesini kullandı.

ATEŞ, SOYADIYLA MÜSEMMA, ATEŞ GİBİYDİ

CHP’lilerin büyük ilgi gösterdiği toplantıya aslında ev sahipliği yapan, 30 Mart mahalli seçimlerinin büyükşehir belediye başkan adayı olan inşaat mühendisi Ünal Ateş ise, yine iktidarı bombardumana tutmaktan kendini alamadı.

Ateş, düşüncelerini, projelerini hazırladığı ‘Maraş sahipsiz değil’ başlıklı ve konulu sinevizyon gösterisi ile partililerine tanıttı, artık bu iktidardan kurtulma vaktinin geldiğini yineledi, iktidar partisi hakkında yerel gazetelerde çıkan haber ve yorumları da partililere izlettirdi, iktidarın, yerel yönetimlerin peşinde olacaklarını sözlerine ekleyerek, genel seçimler için de start verdiklerini sözlerine eklemeden yapamadı.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol