Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MALİ MÜŞAVİRLERİN MUTLU GÜNÜ
 Kız İmam Hatip Lisesi üst tarafında, yaklaşık 1.500 dönümlük alana yapılacak olan müstakil binada 300 kişilik toplantı salonu, kütüphane, sekretarya, bilgisayarlarla donatılmış idari bölüm, misafirhane, lokal gibi hizmet birimleri de olacak.

Hemen bitişiğindeki Muhsin Yazıcıoğlu Gül Parkı içinde önce konuklara yemek (kavurma-ayran ve tatlı) ikramı yapıldı,  arkasından da dualarla müstakil binanın temeli atıldı.


Temelin açılış konuşmasını yapan Serbest muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Arif Şen, müstakil bina ile ilgili teknik bilgiler verdikten sonra, bu meselede kendilerini yalnız bırakmayan ve maddi-manevi desteklerini esirgemeyen TÜRBOM’a teşekkür etti, genel başkanın rahatsızlığı sebebiyle gelememesinden ötürü TÜRBOM Genel Sekreteri Yücel Akdemir ve arkadaşlarına ayrıca teşekkür ederken, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a ayrı bir parantez açtı, katkılarından ötürü teşekkürlerini gönderdi.

Başkan Arif Şen konuşmasında, “Bu binayı bitirmek orundayız. Görüntü olarak kalmamalı. Çünkü meslektaşlarımızın böyle müstakil, donanımlı bir binaya ihtiyaçları vardı. Dersimize de bu arada iyi çalışmalıyız. Müstakil binamızın odamıza, meslektaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını istiyorum, herkese teşekkür ediyorum” dedi.


AKDEMİR, GENEL BAŞKANIN SELAMINI GETİRDİ

Rahatsızlığı sebebiyle açılışa katılamayan TÜRBOM Genel Başkanı Nail Sanlı adına konuşan Genel Sekreter Yücel Akdemir, önce rahatsızlığı sebebiyle Genel Başkan Sanlı’nın gelemediğini, ancak dostlarına ve meslektaşlarına selam gönderdiğini kaydetti, Türkiye genelinde 84 oda ve 90 bin üyeye sahip olduklarını, bu binayı onlar adına yaptıklarını belirterek, “Bu binanın yapılması, bitirilmesi ve hizmete girmesi meslektaşlarımızın çalışma ortamına büyük rahatlık ve katkı sağlayacaktır. Bakın, İstanbul’dan oda başkanı arkadaşımız Yahya Arıkan ve Ankara Odası başkanı arkadaşımız Mehmet Koç da buradalar. Temennim, binanın bir an önce bitirilmesi ve meslektaşlarımızın emrine sunulması” diye konuştu.


POYRAZ, İMKÂNLARI SEFERBER ETTİK

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz da müstakil binaya sahip Kahramanmaraş’ta ancak 4-5 sivil toplum kuruluşunun bulunduğuna dikkat çekerek, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının bu girişimini bu anlamda önemsediğinin altını çizdi; “Müstakili binası olan STK çok az. İnanıyorum bu müstakil bina diğerlerine de örnek teşkil edecektir. Arif Başkanımız müstakil bina yeri için belediyeye gitti, geldi. Biz de kendileri için bütün imkânları seferber ettik. Alanın fonksiyonel olması harika bir şey. Çünkü burada park sorunu yok, ulaşım sorunu yok. İnşallah yakın zamanda da açılışını yaparız, hayırlı uğurlu olsun” temennisinde bulundu.


GÜVENÇ; EKONOMİ VE HALKIN REFAH SEVİYESİ YÜKSELDİ

Son olarak mikrofona gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, atılacak temelin ve ortaya çıkacak binanın muhasebeci ve mali müşavirlere hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, nezih bir binanın ortaya çıkacağını, diğer sivil toplum kuruluşlarına örnek teşkil edeceğini belirtti, arkasından da ekonominin büyüdükçe, refah yayıldıkça sivil toplum kuruluşlarının daha da güçleneceğinden söz etti, sonra da 25 yıllık memuriyet hayatından kısa kesitler ve hükümetin sağlık alanındaki başarılarından ve katkılarından bahsetti, başarı dileklerinde bulundu.

DUA, KURBAN VE KATILIMCILAR

Konuşmaların ardından dua etmek için İl Müftüsü Muhammed Gevher geldi mikrofona, bir güzel dua etti, arkasından kurban k esilerek, inşaatın temeline ilk harcın konması için hep birlikte butona basıldı, alkışlar bu törene katkı sağladı.


Temel atma törenine AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dt.Sıtkı  Güvenç, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Osman Sağlam, Adana Vergi Dairesi Başkanı Bülent Koçak, Vergi Dairesi Gurup Başkanı Ahmet Erdoğan, Mali  Müşavirler Odasının onursal Başkanı Mehmet Gümüşer, KALİDA Genel Sekreteri Mahir Keçe, TÜRBOM Genel Sekreteri Yücel  Akdemir, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Erkoç, AK Parti Kahramanmaraş Merkez  İlçe Başkanı Necati Okay, İşkur İl Müdürü Ali Yüce,  SGK İl Müdürü Mehmet Şahin, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, İstanbul Oda Başkanı Yahya Arıkan, Ankara Oda Başkanı Mehmet Koç, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şener Şenel, TÜKBOM Denetleme Kurulu Başkanı Masis Yontan ile çok sayıda serbest muhasebeci ve mali müşavir katıldı.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol