Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

MALATYA'DA K.MARAŞ VE İLÇELERİNİN RÜZGARI ESTİ.
 Halep Caddesi Işık Han’da, Kahramanmaraş ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nin açılış töreninde konuşan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, “Kahramanmaraş ve Malatya bir olmuşlar, kardeş şehir olmuşlar. Birlik ve beraberliği sağlamışlar” diyerek, derneğin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Kahramanmaraşlı kardeşlerimizin bir araya gelerek kurdukları derneğin hayırlı olmasını diliyorum. 2023 hedefindeki Büyük Türkiye’nin kurulması sürecinde, hemşeri derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının katkısı önemlidir” dedi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, kendisinin Kahramanmaraş’ın değişik ilçelerinde özellikler Elbistanda uzun süre öğretmenlik görevi yaptığını belirterek, hemşeri derneklerinin önemine temas etti. Afşin Belediye Başkanı Fatih Güven ise, ömrünün 20 yılının görevleri nedeniyle Malatya’da geçtiğini ifade ederek, derneğin hayırlı olması temennisinde bulundu. Kahramanmaraş ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Cengiz Tekeş de, Malatya’da 10 bin civarında Kahramanmaraşlı bulunduğunu dile getirerek, “Hemşerilerimiz arasında birlik ve beraberliği arttırmak için böyle bir dernek kurma ihtiyacı hissettik” şeklinde konuştu.


Açılışa, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Malatya Ak Parti Milletvekili Cemal Akın, Malatya merkez Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya merkez Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Afşin Belediye Başkanı Fatih Güven, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya MHP İl Başkanı Mehmet Demirkaya, Hacı Bektaş Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, MHP milletvekili Aday Adayı Arif Yıldız, Malatyalı iş adamlarından Reşat Erdoğan ve Abdullah Alay, bazı parti, oda, dernek, sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Kahramanmaraş ve İlçeleri Dayanışma Derneği üyeleri ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.K.maraş ve İlçeleri derneği açılış töreni, Malatya Dede Korkut Parkı Restoranında yenilen toplu yemek ile sona erdi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol