banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

LÜTFİ ERGİN GÜVEN TAZELEDİ
 4 dönemdir Tes-İş Şube Başkanlığı görevini başarı ile yürüten Tes-İş Kahramanmaraş Şube Başkanı Ömer Lütfi Ergin, bir kere daha seçildi, bir kere daha güven tazeledi, bir kere daha delegelerinin tercih ve teveccühlerine mazhar oldu.

 

Bugün saat 10.00’da başlayan ve Devlet Su İşleri Cumhuriyet Salonunda yapılan genel kurulda konuşan Başkan Lütfi Ergin, bugüne kadar ayrışmadan, bölünmeden hizmet verdiklerini, bundan sonra da vermeye devam edeceklerini söyledi.

Daha önce başkanlık için aday olacağı söylenen, ancak son anda bu tercihini Tes-İş

 Sekreteri Hasan Şahin’den yana kullanarak çekilen Ali Bürkek kongreye katılmazken, başkan adayı Hasan Şahin değişimin gerekliliğini dile getirdi.

Başkan Ergin konuşmasında, “Biz yolculuğa sizlerle beraber çıktık, bu yolculuğu sizlerle birlikte sürdürmek istiyoruz”  diye konuştu ve salon alkışa boğuldu.

Genel kurulda 136 delege oy kullanırken, üç adayın yarıştığı genel kurulda, en çok oy alan Lütfi Ergin yeniden Tes-İş’in patronu oldu.

DSİ salonuna gelen ve kongreyi izleyen TES-İş Genel Başkan Yardımcısı Hasan Tahsin Zengin dışında ayrıca; Vali Şükrü Kocatepe, DSİ 20. Bölge Müdürü Mevlüt Aydın, Akedaş Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, Emniyet Müdürü Yardımcısı Yüksel Tiryaki,  Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Topçuoğlu, eski belde belediye başkanları ile çok sayıda üye ve delege katıldı.

Genel kurul sonrası güven tazeleyen Ergin tebrikleri kabul etti, üstlendiği sorumluluk sebebiyle yükünün daha da arttığını belirtti.











Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol