Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

LİDER GENÇLİK DERNEĞİNDEN VALİ GÜVENÇER’E ZİYARET

      Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği Başkanı  Ahmet Özkul,Yönetim Kurulu Üyeleri Harun Sakızcı,Halil İbrahim Akcan ve Ahmet Özdemir  3 Aralık 2014 tarihinde Vali Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret ederek yeni görev yeri için hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

     Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği Başkanı  Ahmet Özkul , Vali Güvençer’e, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dernek olarak , hafta sonlarında yaklaşık 30 lider ve 200 izci gurubuyla çalışma  yaptıklarını,bunun yanısıra, ilimizde sağlıklı bir neslin yetişmesi için, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı ile ortak “Sağlıklı Nesiller İçin,Obeziteye Son” projesini yürüttüklerini, gençlere ata sporunu sevdirmek adına, 13 Aralık 2014 tarihinde ilimizde “Genç Erkekler  Bilek Güreşi Yarışması” düzenleyeceklerini,İstanbul Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Son Peygamber Platformunun   29 Mart 2015 tarihinde Dünya genelinde ortaklaşa yapacakları “Son Peygamber (sav.) Hayatı” konulu “Ufka Yolculuk Kültür Yarışmasının” il organizesini sürdürdüklerini söyledi.

     Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları il sorumlusu Halil İbrahim Akcan ,Vali Güvençer’e“Ufka Yolculuk Kültür Yarışması”  için hazırladıkları çalışma dosyasını sunarak, yarışma hakkında bilgi verdi.Yarışmanın  Türkiye’de “Kur’an-ı Kerim’e Göre Peygamberler ve Tevhid Mücadelesi”  kitabından ,5 farklı kategoride,  Dünya genelinde ise  İngilizce dilinde  yazılmış olan“Muhammad / Martin Lings” kitabından, tek kategoride online olarak yapılacağını, müracaatların 31 Ocak 2015 tarihine kadar  devam edeceğini söyledi.

     Dernek Başkanı Özkul,  gençlik,spor,izcilik ,sosyal ve kültürel  alanlarda yaptıkları farklı çalışmalarla ,gençliğin geleceğine yönelik güzel şeyler hedeflediklerini belirterek, “Son Peygamber (sav.) Hayatı” konulu bilgi yarışmasının kitabını, Vali Güvençer’e taktim ettiler.

    Vali Güvençer, ilimizde gençlik adına böyle farklı ,güzel çalışmaların yapıldığını duymaktan  memnun olduklarını,Bu tür çalışmaların gençliğin kazanılmasında çok önemli olduğunu,Gençler adına yapılan çalışmalara her zaman destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirtti.

    Vali Güvençer, Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek,yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol