Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KUZEY'İN OĞLU; ADEM YILDIZ
 Çevre kirliliğine karşı verdiği mücadele ile biliniyor. Ki bu konuda yerel ve ulusal medyanın da bir numaralı ismi olup çıktı bugüne kadar.

Eylemleri, söylemleri hep çevre içinde, yöresi içindi, insan içindi.

hiçbir bırakın ili, ilçeyi, beldede basın parkı bulunmaz iken, o basına verdiği önemi öne çıkartdmak için, yaptırdığı parka 'basın parkı' adını verdi.

O sert görünümün altında taşıdığı yufka yüreği ile, sadece  yöre halkına değli, Termik Santrallerine de katkısını bilmeyen yok.


O, ANLATILACAK DEĞİL, YAŞANACAK LİDER!

İsterseniz bırakın daha önce neler yaptıklarını, yapacaklarını da, ondana birkaç cümle dinleyelim; "İlk önce önümüzde bina, eğitime verdiğimiz emekle, beldemizde istihdamı sağladık. %90 oranında iş problemimiz kalmadı. Sosyal faaliyet olarak, sürekli ön plândayız. Turlar düzenliyoruz. Halkımıza güzel bir Kur'an kursu  kazandırdık. Bayanlara yönelik eğitimlere önem veriyoruz. Alt yapı sorunlarımız yok, ağaçlandırma, yeşil alanlar, çocuk parkları, halı sahamız, şelalemizle, yaşanabilir bir belde yarattık.

Camimizi güzel bir görünüme kazandırdık. Bir anaokulu yapıp Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim ettik. Şirketlerle irtibat geçerek öğrencilerimize burslar sağlıyoruz. Beldemizdeki düz liseyi çok programlı liseye çevirdik."


TEKNİK VE SOSYAL BELEDİYECİLİKTE MARKA

Büyükşehir ile birlikte beldeler devri bitiyor. O, büyük hedefler koymuş. Yeni adreslere yelken açacak. Kısmet neresi ise artık! Belki de Afşin.

O, her görevin altından kalkabilecek kadar yetenekli, yürekli, çevreye duyarlı, yörenin sorunlarını bilen, özümseyen, kendine güvenen, teknik ve sosyal belediyecilik alanında çığır açan lider.

Söz Afşin'den açılınca, söylediği şu oldu; "Açık yüreklilikle söyleyem ki, şimdiye kadar da ben göreve talip olmadım. Talep olunca, olurum ben de varım derim ve çalışırım. Ama her şey halkımızın destekleri ile nasipse bizde aday oluruz!"

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol