Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KÜLTÜREL FAALİYETLERDE, ERDEMLİ MARKA BELEDİYE
 Erdemli Belediyesi, ülkede Yörüklere ait kültürel mirasları gelecek nesillere taşımak adına yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak bir proje yürüten Belediye, Meryem Temiz’in şiirde, Feyza Badas’ın resimde birinci olduğu yarışmada dereceye giren öğrencilere tam, yarım ve çeyrek altın ile kitap setleri hediye etti.

Erdemli’de hala canlı olarak yaşayan Yörük Kültürünü korumak ve gençlere anlatmak adına Türkmen Şöleni, Yörük Müzesi gibi dev projelere imza atan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ‘Dünden Bugüne Yörükler ve Yaşantıları’ adlı resim, şiir ve kompozisyon yarışması ile tüm dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Özellikle Kültürel alanda yürüttüğü faaliyetler ve eğitim noktasında gerçekleştirdiği yatırımlar ile sık sık gündeme gelen Belediye Başkanı Mükerrem Tolu, ilçenin sanat ve kültür noktasında önemli adımlar kat ettiğini dile getirerek, bu konuda çalışmaların devam edeceğini bildirdi. Ayrıca Başkan Tollu yaptığı değerlendirmede, gençlerin sadece kendilerine ait değil, ülkenin Büyük Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırılmasında da sorumluluk sahibi olduğuna dikkat çekti. Tüm yarışmacılara kültürlerine sahip çıktıkları için teşekkür eden Başkan Tollu, dereceye giren öğrencileri de tebrik etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol