Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

KÜÇÜKARIK KONAĞI TAZİYE EVİ OLACAK
 Anne Ayşe Küçükarık ve oğulları Mehmet ve Ahmet Küçükarık babalarından kalan konağın Taziye evi yapılması şartıyla Kahramanmaraş Belediyesi’ne devrettiler.

Yaklaşık 3 dönüm alan üzerine kurulu ve bahçeli Küçükarık Konağı “Erdoğan-Ayşe Küçükarık Taziye Evi”  olarak dizayn edilerek hizmete sunulacak.

Turan Mahallesi’nde Bahtiyar Yokuşu’nda bulunan konak üç katlı. İçerisinde asansör ve kalorifer sistemi mevcut.

Küçükarık ailesi adına konuşan Ayşe Küçükarık: “ Merhum eşim Erdoğan’ın rahatsızlığı sebebiyle konağımıza kalorifer çektirmiş, asansör yaptırmıştık. Kendisi bu konağın bir hayır işinde kullanılmasını istemişti. Kendisinin ölümünden sonra Doğukent Taziye Evi’nden çok etkilendik ve konağımızın da taziye evi olmasını istedik. Bundan dolayı da Kahramanmaraş Belediyesi ile görüştük ve teklifimize sıcak baktılar. Biz de taziye evi yapılması şartıyla Kahramanmaraş Belediyesi’ne devrettik” diye konuştu.

Tapu devir-tesliminde oldukça duygulu anlar yaşanırken, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz: “Öncelikle Küçüarık Ailesi’nin hayırların en büyüğünü yaptıklarını ifade etmek istiyorum. Cenabı Hak hayır ve hasenatlarını kabul eylesin. Burasını Belediyemize devrettiler. Haziran ayı gibi çalışmalara başlayacağız. İnşallah en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. Ben Küçükarık Ailesi’ne bu anlamlı bağışlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol