banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KSÜ SUA HASTANESİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR: NÜKLEER TIP ÜNİTESİ HİZMETE GİRDİ



 KSÜ SUA Hastanesi Nükleer Tıp Ünitesi açılışında konuşan Rektör DeveciVerdiğimiz sözleri ivedilikle yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu tarihe kadar şehrimizde yalnızca Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesinde bulunan Nükleer Tıp Ünitesinden faydalanan hastalarımız, Üniversitemiz Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesinde bu ünitenin açılması ile tetkik ve tedavilerini aynı hastanede sonuçlandırabildikleri için zaman kaybından kurtulacaklar.” diye konuştu.

Üniversitenin her biriminde olduğu gibi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde de yapılan idari değişiklikler ve yeniliklerle beraber önemli bir gelişme kaydettiklerinin altını çizen Rektör Prof. Dr. Durmuş DeveciHastanemizde Nükleer Tıp Ünitesinin açılması ile bu ivme daha da hızlandı. Hedefimiz Hastanemizi çağın ihtiyaçlarına cevap verecek biçimde daha da geliştirerek Kahramanmaraş’ımızı sağlık alanında dışa bağımlılıktan tamamen kurtarmaktır. Nükleer Tıp Ünitemiz Şehrimize hayırlı olsun. Emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.


KSÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mahmut Tokur ise  “Guatr, zehirli guatr, kalp-damar hastalıkları, böbrek hastalıkları ve çocuklardaki böbrek yetmezlikleri gibi rahatsızlıklarda; anjiyo veya biyopsi yapılmadan, kalbin, böbreğin, akciğerin ve vücudun diğer önemli organlarının aldığı zararın teşhis ve tedavisinde Nükleer Tıp Ünitesi çok önemli bir ihtiyaca cevap verecektir. Şu anda bölümümüzde 1 öğretim üyesi ve 5 personel görev yapmaktadır. İnşallah önümüzdeki yıllarda Nükleer Tıp Ünitesinin yataklı kısmının açılması ve PET/ BT çekimlerinin yapılması ile personel sayımızı arttıracağız” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol