Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KİPAŞ KÂĞIT İLE YAŞAM KALİTESİ YÜKSELECEK!
 Kentin tek Holdingi olan Kipaş Holding A.Ş. iştiraki olan tesis tamamlandığında yaklaşık bin kişiye ekmek kapısı olacak, ayrıca kâğıt ve ambalaj kağıt üretimi ile dünyaya pazarlayacak. Öte yandan kâğıt işletmesi ile birlikte fabrikanın ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir enerji santrali ve atık ısıyı değerlendirmek üzere 400 dönümlük alan üzerine sera da kurulacak.

Avrupa’nın en büyük ilk 10 tesisi arasında yer alacak olup, bölgede önemli ölçüde istihdam sağlayacak, işsizliği giderecek bu ciddi yatırım için Kılılı ve Türkoğlu yöre halkı, Kipaş’a teşekkür eder, “Bu tesisi beldemize, yöremize kazandıran Kipaş’tan Allah razı olsun! Tesis işletmeye açıldığında, üretime  geçtiğinde bizim de yaşam standardımız yükselecek!” demekle yetinirken, işsiz bekleyen gençlerin çalışma ortamına kavuşacaklarına çok sevindiklerini sözlerine eklediler.


3 MİLYARYETİŞKİN AĞACIN KESİLMESİ DE ÖNLENECEK!

Kipaş Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M.Hanefi Öksüz, kâğıdı Türkiye’nin ithal ettiği bir ürün olarak değerlendirirken, “Aynı zamanda 3 milyar yetişkin ağacın kesilmesi de önlenmiş olacak. Dünya Bankası ilk kez Kahramanmaraş’ta bir işletmeye kredi veriyor. Tesisi tamamlanıp hizmete girdiğinde, 1 milyar dolarlık cirosu ve 100 milyon dolarlık ihracatımız ile Kahramanmaraş sanayisinin lokomotifi olacaktır” derken, tekstil, çimento, eğitim, enerji ve tarımdan sonra 6. sektör olarak kâğıt sanayine girmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol