banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

KERVANHAN YENİLENİYOR!

 Dondurmamızı dünya markası haline getiren, dünyanın her yerinde ve yurt içinde şubeler açarak, insanlara lezzeti ve damak keyfini aşılayan Alpedo@Kervan Pastaneleri’nin merkezi olan Kervanhan, fiziki değişiklikle görsel açıdan daha güzelleşecek.

Özel günlerin,  toplantıların değişmez ve vazgeçilmez adresi olan Kervanhan’daki fiziki değişiklik ve ortaya çıkacak yenilik için Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ile konuştuk.

Kervancıoğlu,yapılan ve devam eden fiziki yenilemenin yeni döneme yetişeceğini, ilkbaharda müşterilerin beğenisine ve hizmetine gireceğini söyledi.

İLKBAHARA YETİŞTİRİLECEK

Doğal ürünler, konsept çeşitleri yanında, güler yüzlü ve müşteri memnuniyetini ön plana çıkarttıklarını da belirten Kervancıoğlu, bugün sektörde ciddi ve önemli bir noktaya geldilerse, bunda müşterilerin ilgisi, memnuniyeti kadar, ürünlerde ve hizmetteki kalitelerinin de önemli rol oynadığını söylerken, “Fiziki yenilik ve değişiklikler başladı. İnsanlar biraz da görselliğe önem veriyor. Yapacağımız çalışmalar tamamlandığında, müşterilerin de beğeneceğini söyleyebilirim”  dedi.

Kahvaltı ve yemek için dahi dışarıdan, özellikle komşu Gaziantep’ten insanların rağbet ettiği Kervanhan’daki yenilik ve fiziki çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekledi.







Anahtar Kelimeler:
KERVANHAN YENİLENİYOR!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol