banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KAYMAKAM SARIKAYA DERSANELERİ ZİYARET ETTİ
 Pazarcık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı DOĞAKA’nın "Sınavı Kazanmam Sodes’e Bağlı " 2. proje kapsamında başarılı fakat maddi durumu iyi olmayan 180 öğrenciye eğitim imkânı sağladı.

 

Pazarcık Kaymakamı Mustafa Sarıkaya Dershaneler de hafta sonu YGS sınavına girecek öğrencileri ziyareti sırasında yaptığı açıklamada amaçlarının’’ okul dışında herhangi bir eğitim desteği alamayan, yardımcı kaynaklara ulaşamayan öğrencilere eğitim desteği vermek olduğunu kaydetti, Kaymakamlık olarak kendilerine dershane imkanı sağladığımız  öğrencilerimiz sınavlara daha iyi hazırlanmışlardır’’


 

Kaymakam Sarıkaya, açıklamasına şöyle devam etti. Öğrencilerin edindikleri bilgi ve deneyimle sınavdan başarıyla çıkacağına inandığını belirterek, öğrencilerimizin daha iyi eğitim kurumlarına yerleşmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız.’diyen Sarıkaya sözlerini şöyle tamamladı’’Sınavı Başarmam Sodes'e Bağlı" projenin uygulama durumunu yerinde görmek ve ilçemizde sınava bu hafta sonu YGS sınavına girecek öğrencilerimize başarılar dilemek amacıyla dershaneleri ziyaret ettiklerini söyledi.


 

Pazarcık FEM Dershanesi Müdürü Hasan Çelik ve öğretmenlerden öğrencilerin durumları ile bilgi alan Kaymakam Sarıkaya Dershanede öğrencilerin sorularını da cevaplandırdı. Daha sonra dershaneden ayrıldı.


 

Kaymakam Sarıkaya’nın Dershane ziyaretine İlçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Kılıç ve Kaymakamlık Yazı işleri müdürü Abdurrahman Akbaba eşlik etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol