Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

KAVLAKLI’YA MODERN PARK
 Bu anlamda, haftanın son resmi günü olan Cuma günü,  Kavlaklı mahallesinde Mimar Sinan Parkı, dinlenme alanları,  çocuk oyun gurupları, kondisyon aletleri ve muhtarlık binası da içinde olmak üzere bölgeye hayat verecek.



Vali Şükrü Kocatepe’nin de katıldığı açılış töreninde konuşan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, yerel seçimlerin ardından mahalle olarak merkeze bağlandıktan sonra, bu mahalle için verilen sözleri tek tek yerine getirdiğini, hizmete giren Mimar Sinan Parkının da bunun bir örneği olduğunu söyledi.


Poyraza yaptığı açıklamada, “Biz bu mahalle halkı için, insanlarımız için ne söz verdiysek yerine getiriyoruz. Su yok dediniz, geçen ramazan ayında suya kavuştunuz. Aslında bu park alanının ele alınır tarafı da yoktu. Bir okul vardı, biçimsizdi, çirkindi, bakımsızdı. Bir de belediye binası vardı buranın eskiden, ama bakımsızdı, dökülüyordu. Orayı da Ahmet Kabaklı Kütüphanesine çevirerek, kültüre de verdiğimiz önemi göstermiş olduk. Bu park yeri, bir harabe meydandı, inceledik, araştırdık ve bugünkü hale getirdik”  dedi.


Bundan sonra mahalle muhtarları ve çocuklar Başkan Poyraz ile, Vali Kocatepe ve AK Parti il başkanı Erkoç’a çiçek ile mücevher sandığı hediye ettiler.


300 BİN LİRAYA MAL OLAN PARK

Başkan Poyraz, sosyal belediyeciliğin gereği olarak, biri park alanında bulunması gereken ne varsa, hepsinin de mevcut olduğunu belirterek, “Park alanı 11,5 dönümlük bir alana sahip. İçinde muhtarlık binanız da var. Ağaçları dikildi, tertemiz, pırıl pırıl. Ha, size bu hizmetler yeterli mi, değil. Helali hoş olsun” diye konuştu, parkın mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.


Konuşmanın ardından parkın kurdela ile açılışı yapıldı, misafirler park alanını gezdiler ve çok beğendiklerini söylediler.

Bu arada, belediye başkanı Mustafa Poyraz, engelli bir kız çocuğuna araba verirken, parkın hemen bitişiğindeki kuran kursu için de bordür, kum ve çimento  vermeyi taahhüt etti, kuran kursuna giden kadınların da taleplerini yerine getirdi.


Kurban kesilerek hizmete giren park açılışına ayrıca, belediye başkan vekil ve yardımcıları, belediye birim amirleri, Kılılı Belde belediye Başkanı Mehmet Bezirci, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Erkoç, merkez ilçe başkanı Necati Okay, emniyet müdür yardımcısı Yüksel Tiryaki, köy ve mahalle muhtarları derneği başkanı Yaşar Altuntel ile birçok mahalle muhtarları ile Kavlaklı mahalle sakinleri de katıldı.









Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol