Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KARATUTLU: BİRLEŞEREK KAZANACAĞIZ!

Deva Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti’nin ortak adayı olarak CHP Kahramanmaraş 2. sıra Milletvekili Adayı gösterilen Uzm. Dr. İrfan Karatutlu, hızlı başladığı seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında CHP Kahramanmaraş Milletvekili adaylarıyla Göksun, Andırın ve Türkoğlu’nda ziyaretlerde bulunan Karatutlu, hem parti teşkilatlarından hem de vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Karatutlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin gözlerindeki ışıltıyı seçim çalışmaları yaptıkları hiçbir yerde hiç bir vatandaşın gözlerinde göremediğini belirtti. Vatandaşların gözlerinde sadece değişim arzusu bulunduğunu ifade eden Karatutlu, birlik ve beraberlik içinde girilmesi durumunda 14 Mayıs seçimlerinin zaferle sonuçlanacağını söyledi.

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Karatutlu, “İki kişi bir kişiden, üç kişi iki kişiden hayırlıdır. O halde birlik olun!” hadis-i şerif’ini hatırlattı. Karatutlu, “Biz, kendi içimizde birlik ve beraberliği sağladık. Vatandaşlarımızı da ziyaret ederek beraberliğe davet ediyoruz. Çünkü birlik ve beraberliğin en önemli ve en anlamlı seçimine giriyoruz. Birleşerek kazanmak için 6 parti bir araya geldi. İnşallah tüm halkımızla kucaklaşarak 14 Mayıs’taki seçimden zaferle çıkacağız ve ülkemizi içinde bulunduğu zorlu süreçten yine hep beraber çıkartacağız. Yaralarımızı hep beraber saracağız. Atalarımızın kanlarıyla aldığı ve mevcut iktidarın parsel parsel sattığı güzelim ülkemizi hep beraber yöneteceğiz. Çünkü bizim siyasi anlayışımız, tek adam rejimini reddediyor. Bizim siyasi anlayışımız, demokrasiyi önemsiyor, özümsüyor” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol