banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KANBUR, “TEK LİSTE İÇİN ÖZEN GÖSTERDİM, OLMADI”

Seçim sürecinde yaşadıklarını dile getiren Erdal Kanbur, aslında seçimlere girmeme kararı aldığı, ancak kendisinin bilgisi dışında taraf olan adaylarca bir listeye isminin yazılma ihtimaline karşı bağımsız olarak seçimlere girdiğini ifade etti.

Demokratik seçime herkesin saygı göstermesi gerektiğini hatırlatan Erdal Kanbur, “Mecburen hazırlıksız girmek zorunda kaldığım seçimin sonucunda kaybetmenin verdiği üzüntüyle durumu farklı yorumlayarak algı oluşturmaya çalışılmasını doğru bulmadım. Esnaflığın verdiği sorumlulukla taraf olmamaya özen gösterdim. ‘O’ arkadaşlara ‘biz esnafız biz tek liste girelim’ diyerek özen gösterdim. Fakat sabah konuştuk, akşam taraf olmaları beni zora soktu. Bunun üzerine girmeme kararı aldım. Bir kardeşim beni aradı ve ‘Ağabey bir yerde ismin yazılır sen programladın zannederler ayıp olur’ dedi ve bende ayrı bir listede girmeye karar verdim. Saygı duyarım kimi kardeşim liste çıkardı kimi kardeşim liste çıkarmadı. Akabinde bir seçim oldu. Türkiye Odalar Borsalar Birliği seçim sistemini benden daha iyi bilen ağabeyler, kardeşlerim var olduğunu sanıyordum. Ben her zaman olduğu bundan sonra da büyükler ağabeyim, küçükler kardeşim. Kahramanmaraş için varız.” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol