Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

KAFSAD KAYNAŞMA VE EĞLENCE GECESİ
 Kuruluşunun 5. yıldönümünde Cafepark’ta düzenlenen yemekte bir araya gelen Kafsad üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet KABAKÇI ve bir çok fotoğraf severin de bir araya gelmesiyle gerçekleştirildi.



Açılış konuşmasını yapan KAFSAD Başkanı
Mehmet KIRMIZIKAYA, öncelikli olarak KAFSAD’ın kurulmasında emeği geçen kurucu Başkan İrfan BAYAZIT’a ve ondan sonra derneğimize İkinci başkan olarak devralan Halil İbrahim TUTAK'a bu güne kadar göstermiş oldukları gayret ve emeklerinden dolayı teşekkürlerini sunarak başladı. 5 yıldır Kafsad’ı Kahramanmaraş’ta büyük fedakarlık ve emeklerle bir çocuk gibi büyüttüklerini ifade eden KIRMIZIKAYA bundan sonrada etkinlik ve çalışmaların aynı hız ve şevkle devam edeceğini vurguladı. Büyük katılımla gerçekleştirilen 5. Kuruluş yemeğinde ilginin büyük olması gelecekte de derneğin daha iyi yerler geleceğini ifade eden Kırmızıkaya, bu güne kadar Kahramanmaraş’ta fotoğraf sanatını sevdirme ve Kahramanmaraş’ı tanıtma noktasında üzerlerine düşen tüm fedakârlığı gösterdiklerini ve göstereceklerini de vurguladı. Kahramanmaraş’ı fotoğraflarla tanıtma misyonunu görev atfeden Kırmızıkaya bunu açmış oldukları birçok sergide, şehrimize getirdikleri fotoğraf sanatçılarıyla, foto safarilere Kafsad olarak katılmalarıyla ve ilimize fotoğraf severleri davetleriyle gösterdiklerini vurgulayan Kırmızıkaya konuşmasını yapmak üzere KABAKÇI’yı konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet etti.


FOTOGRAFLAR, ARŞİV VE KAYNAK!

Belediye Başkanı vekili Cevdet Kabakçı; Kahramanmaraş’ta böyle etkinliğin yapılmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek fotoğraflarla Kahramanmaraş’ın tanıtımın sağlamış oldukları katkıdan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belitti. Kahramanmaraş belediyesi olarak sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduğunu belirten Sayın Cevdet KABAKÇI Kafsad’ın yapmış oldukları eserleri Belediye olarak bir kitap haline getirdiklerini de belirtti. “Şimdi bu basılan fotoğraf albümü Türkiye’nin birçok iline dağılmış vaziyette ve örnek teşkil etmekte, Kahramanmaraşlı fotoğraf sanatçılarının emeklerinden dolayı hepinize teşekkür ederim, fotoğraf önceki eski yıllarda yabancıların arşivlerinden faydalanıyorduk ve onların çekmiş olduğu fotoğraflar belediyemizde kaynak oluşturmaktaydı, şimdi fotoğraf sanatının Kahramanmaraş’a kattığı zenginliği görüyoruz” ifadelerini kullandı. Daha sonra tekrar söz alan KIRMIZIKAYA, Belediyemizin ne zaman yardıma ihtiyacımız olursa olsun hayır cevabını almadıklarını her zaman desteklerini verdiklerini vurgulayarak bir kez daha teşekkürlerini sundu. Gece, Kafsad fotoğraf sanatçılarının çektikleri fotoğraflardan oluşan slayt gösterimi, yemek, canlı müzik ve çekilişle devam etti..


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol