Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

İNŞAAT FUARI YARIN AÇILIYOR!
 13-15 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan fuara inşaat alanında faaliyet gösteren firmalar ve tedarikçiler katılacak.  En çok destek ve yatırımdan faydalanan il olma özelliği taşıyan Kahramanmaraş; bulunduğu konum itibari ile bölgenin kalbinde yer alması, teknolojik gelişmelere açık ve alt yapı yatırımlarına önem veriliyor.  Kahramanmaraş’ın çevre ülkelerle çok yakın ilişkilerin bulunması ve inşaat sektöründeki özel yatırımlarla hızla büyüyen bir ekonomiye sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kentte gelişen inşaat sektörüne paralel olarak yapı elemanları sektörü de büyüme kaydediyor.

3 GÜN SÜRECEK

İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı 2014,  alanında lider firmaların 3 gün boyunca bir araya getirerek yeni iş ilişkilerinin sağlanmasına öncü olacak. Firmalara yerli ve yabancı ziyaretçilerle buluşma fırsatı sunulurken fuarı ziyaret eden sektör profesyonelleri etkinlik boyunca yeni ürünler ile tanışma, yeni üretim ekipman ve teknolojilerini deneyimleme ve gözlemleme fırsatını yakalayacaklar.

ŞEHİR MODERNLEŞMESİ SAĞLANACAK

Kentsel dönüşüm ve şehircilik sürecinde, ortak bir bilinç yaratmayı amaçlayan Kahramanmaraş 1. İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı 2014’te şehirlerin modernleşmesi için hazırlanan projelere gerekli teknolojik ekipman ve hizmet katkısı sağlayacak firmalar hem belediyeler ve kamu kuruluşları ile hem de müteahhit ve taahhüt firmaları ile bir araya gelecek.

NEDEN ZİYARET EDİLMELİ

Yapı ve inşaat sektörünü yakından tanıma şansı

Yeni iş fırsatları yakalama, yeni işbirlikleri kurma imkanı

Yeni ürünler ve son teknolojileri doğrudan gözlemleme fırsatı

Ürünleri karşılaştırarak analiz etme imkanı

Tedarik sürecinizde daha fazla firma tanıma imkanı

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol