Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

HUZUR HERKESE LAZIM!
 Toplum Destekli Polislik Faaliyetleri kapsamında, Emniyet Müdürlüğü yemekhanesinde il emniyet müdürü Metin Aşık’ın başkanlığında, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Yusuf Temizkan ve yönetim kurulu misafir olurken, sorumluluk alanı huzur toplantısının da 20. gerçekleşmiş oldu.

Tanışma faslından sonra söz alan Ziraat Mühendisleri Odası Bakanı Yusuf Temizkan, yönetim olarak kendilerini misafir ettikleri için emniyet müdürü Metin Aşık’a teşekkür etti, emniyet teşkilatının sivil toplum kuruluşları ile iç içe olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


“Teşkilat olarak asayiş ve huzuru temin ediyorsunuz. Evlerimizde rahat uyuyorsak, sizlerin sayesinde. Bizler de bu toplumun birer bireyi olarak emniyet ile işbirliği içinde olmamız gerektiğine inanıyoruz, bu meselede bize düşen ne varsa emrinizdeyiz. 613 üyesi olan bir oda yönetimi olarak, huzurun herkese lazım olduğuna inanıyoruz” diyen Başkan Yusuf Temizkan şehrimizin ve ülkemizin sorunlarına karşı da duyarlı hareket ettiklerini, icraat olarak da bunu sergilediklerini, gösterdiklerini belirterek, her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek şükranlarını sundu.



SİZİN ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİZ ÖNEMLİ

Bu temenniyi sunan İl Emniyet Müdürü Metin Aşık oldu. Metin Aşık, 20. düzenledikleri huzur toplantısına katılan konuklarını misafir etmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi, geldikleri için konuklarına teşekkür etti. Sonra da; “Toplumun huzur ve barışı için birlikte hareket etme noktasında, hepimize görevlere düşüyor. Yaşam alanlarının tamamında huzur gerekli. Biz bunun için varız. Burada bulunmamızın amacı istişare etmek, kentin sorunlarını p aylaşmak, çözüm önerilerini masaya yatırmak. Çünkü sizlerin söyleyecekleri, çözüm önerileri bizim için önemli. Beklentilere cevap verme noktasında… Polis vatandaş işbirliği ve iç içeliğinin sonuçlarını almaya başladık. Bu toplantının önemi burada kendini gösteriyor zaten. Bir karşılıklı güven ortamı doğdu. Sonuçları alıyoruz, bu da bizi sevindiriyor, çalışma şevkimizi artırıyor” dedi.



SOKAKTAKİ EKİP SAYISINI ARTIRIYORUZ

Karşılıklı güven esasının bu şehirdeki huzur ortamına katkı sağladığına da dikkat çeken Müdür Metin Aşık, bir basın mensubunun sorusu üzerine, “Sokaktaki ekip sayısını artırdık. Artık halkayı geniş tutuyoruz. Her sahada biz varız. Özellikle son günlerdeki operasyonlar neticesi, kaçak sigara, kaçak cep telefonu ve ahlaki değerlerden uzak CD’lerle ilgili operasyonlarımız sürüyor. Okul önlerindeki uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor ekiplerimiz. Huzur ve asayiş noktasında bir iyileşme, gelişme var, sonuçlarını alıyoruz, bu da bizi sevindiriyor” diye konuştu.


Emniyet müdürü Metin Aşık, geçen hafta Antalya’da yapılan emniyet müdürleri toplantısından kısa kesitler aktardı, özellikle trafik eğitimi ve trafik kurallarına ilişkin düşüncelerini misafirlerle p aylaştı, emniyet kemeri takma konusunda yoğun bir çalışma içinde olacaklarını, başta kendisi olmak üzere herkesin bu kurala riayet etmesini istedi ve; “Bunlarla ilgili çalışmalarımız başladı, en az can ve mal kaybı için, güvenli bir trafik akışı için bunu yapmamız lazım” diyerek sözlerine nokta koydu.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol