banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

HAS TERLEMEZ HAFRİYAT’IN TERCİHİ, SANKO MAKİNA OLDU
 Sanko Makina Bölge Satış Müdür Yardımcısı İzzet Kocalar’ın katıldığı törenle,  bir adet 6 serisi MST bekoloder, Has Terlemez Hafriyat yetkilileri Murat Terlemez, Durdu Terlemez ve Kadir Terlemez’e teslim edildi. 

Şirket olarak makina parklarına 6 serisi MST bekoloder katmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Has Terlemez Hafriyat’ın sahibi Murat Terlemez,  firmalarının 1994 yılında şahıs firması olarak kurulduğunu ve 1996 yılında şirketleşme yoluna giderek faaliyet alanını genişlettiklerini belirterek, resmi kurum ve kuruluşlara taahhüt işleri, inşaat yapımı ve müteahhitlik faaliyetleri yaptıklarını söyledi. 
‘’Kuruluşumuzdan günümüze kadar çağın ve teknolojinin getirdiği yenilikleri yakından takip ederek, makina ekipman ve araç parkımızı sürekli güncel tutmaya çalıştık’’ diyen Murat Terlemez, MST bekoloderi üstün performansı ve kalitesi nedeniyle tercih ettiklerine vurgu yaptı.
-‘’MAKİNA PARKIMIZDA 10 TANE SANKO MAKİNA OLMASINI İSTİYORUZ’’- 
Makina parklarını genişletirken, Sanko Makina bekoloderleri tercih etmelerinin birçok nedeni olduğunun altını çizen Terlemez, şunları kaydetti: 
‘’MST bekoloderlerin, iş yapış şeklimize ve verimliliğimizi artırmaya önemli katkısı olacağına inanıyoruz. Biz de üstün performansı ve kalitesi nedeniyle makine parkımıza kattık. Ayrıca, Sanko Makina’nın, böyle bir üretim tesisinin memleketimizde olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Yabancı markaları kullanmak bize herhangi bir fayda getirmiyor, kazanç sağlamıyor. Sanko Makina, kendi malımız. Biz yerli malı kullanmaktan gurur duyuyoruz. Yüzlerce insan buradan ekmek yiyor.’’ 
Terlemez, 6 serisi MST bekoloderlerin dünyadaki son teknolojiyle üretildiğine işaret ederek, ‘’MST bekoloderin özellikleri çok fazla.  Çok güzel. Ayrıca, Sanko  Makina’nın uygun satış sonrası hizmeti ve üstün kalitesi  tercih nedenimiz oldu.  4 tane daha siparişimiz var. Bundan sonra  makina alımlarımızda tercihimiz Sanko Makina olacak. İşimiz çok yoğun, zaten yetişmiyor. Makina parkımızda 10 tane Sanko Makina bekoloderi olmasını istiyoruz’’ dedi. 
Sanko Makina’nın hızlı bir satış sonrası hizmet ve uygun yedek parça sunmasının,  firmalarının iş sürecinde süreklilik sağlamak açısından önemini vurgulayan Murat Terlemez, ‘’Makinamız arızalandığında anında muhatap bulmak, satış sonrası hizmet çok önemli. MST marka 6 serisi ile gücümüze güç katacağız’’  sözlerine yer verdi. 
SANKO MAKİNA 
Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 42 bin metrekare alanda kurulan ultramodern üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimi gerçekleştiriyor. 
MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrası hizmetlerin 24 saat kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor. 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol