Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

HALKIMIZ SABRETSİN!
 Kervanhan’daki kahvaltıda Gazeteci Neşe Yıldızhan ve Mehmet Fiskeci ile buluşan Tanrıverdi, hem siyasetin geleceği, hem de büyükşehir olarak hizmete sunmaya hazır oldukları projelerden örnekler verirken, Büyükşehir Belediyespor’u da es geçmedi, “Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatih Erkoç’u kıramadım, kabul ettim. Zaten yoğundum, lakin Başkanımız deyince akan sular dururdu. Sıralamadaki yerimiz fena değil. Şampiyon olur muyuz bilmiyorum. Ancak bizimle birlikte takım inançlı, kararlı. Dilerim sezon sonunda sporseverleri sevindiren biz oluruz” diye konuştu.

Cemal Tanrıverdi, yerel siyaset, Türkiye gündemi, basın, yerel yönetimler meselelerinin de gündeme geldiği sohbet ortamında Fiskeci ve Yıldızhan’ın sorularını da cevaplandırdı, halkımızın dev projelerle buluşabilmesi için biraz daha tahammüllü olmalarını salık verdi, “Bize inananlar, güvenenler umutlarının boşa çıkmayacağını görecekler” ifadesini kullandı.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol