banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

GÜVENÇ MOTORA BİNDİ
 İl Afet Müdürlüğü tarafından yapılan Arama Kurtarma Tatbikatını da izleyen GÜVENÇ, arama kurtarma faaliyetlerinde kullanılmak üzere alınan kar motoruyla ilgili olarak; “Allah öncelikle gerek etmesin ama böyle bir araç arama kurtarma faaliyetlerinde önemli bir işlevi yerine getirecektir.” dedi.



KADAK Derne
ğinin 2. Kar Şenliğine de katılan Güvenç, KADAK üyeleri ile bir araya geldi. KADAK Başkanı Sait Kılıçsallayan, Ahir Dağ Yedi Kuyular Mevkiine bir kayak merkezi oluşturulması yönünde taleplerini iletirken Milletvekili Güvenç, “Kahramanmaraş, turizme kazandırılmaması gereken tarihi ve doğal zenginliklere sahip ender illerimizden biridir.” diye konuştu.


 Milletvekili Güvenç, Kahramanmaraş’ın doğal zenginliklere sahip olduğuna ve bu zenginliklerden birinin de Ahir Dağ Yedi Kuyular mevkii olduğuna değindi. Bu doğal zenginliklerimizin turizme kazandırılması için gayret sarf ettiklerini dile getiren Güvenç, ilimize turizm olarak katma değeri olacak yerlerimize sahip çıkılmasına önem verdiğini söyledi.    

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol