banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

GÜREŞ KULÜBÜNDEN DEDEOĞLU’NA ZİYARET
 MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ziyaretten çok memnun olduğunu ifade ederek, güreşin Türk sporunda ayrı bir yeri ve önemi olduğunu hatırlattı.

Ata sporumuzun yaygın bir şekilde yapılması ve başarılı sporcuların ortaya çıkması için spor kulüplerinin hükümet tarafından daha fazla desteklenmesi ve teşvik edilmesi gerektiğine işaret eden Dedeoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şehirlerde ortaya çıkan aşırı yapılaşma nedeniyle sportif faaliyetler, mahalle ve sokak ortamından spor salonlarına yönelmeye başlamıştır. Bu nedenle, hükümet okullardan başlayarak spor salonlarını yaygınlaştırmalı ve yine okullardan başlayarak, sporcu yetiştirmelidir. Okullar arası sportif faaliyetlere mutlaka hükümet tarafından ulaşım desteği sağlanmalı ve başarılı olan öğrenciler ciddi şekilde ödüllendirilmelidir.

Okullarda yetişen bu yetenekli çocuklar, daha sonraki aşamada kulüpler tarafından değerlendirilmelidir. Bu süreçte kulüpler, hükümet tarafından hemen hemen her konuda desteklenmelidir. Bu destek ve teşvikler ülkemizde sporun gelişmesi açısından büyük önem taşımaktadır.”

Kahramanmaraş Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Yaşar Okur, kulüp başkan yardımcısı Süleyman Aksu ve Kahramanmaraşlılar Eğitim Vakfı yönetim kurulu üyesi Ahmet Aytemiz katıldı.

Kahramanmaraş Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Yaşar Okur, çalışmaları hakkında bilgi vererek, amatör spor kulüplerine devlet desteklerinin artırılmasını istedi.  Başkan Okur, desteklerin artmasıyla sporda başarının da daha fazla artacağını bildirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki ziyaret sırasında Kahramanmaraş Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Yaşar Okur tarafından spora katkılarından dolayı plaket verildi.    

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol