Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI’NDAN SANKO TEKSTİL’E ÖDÜL
 Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, ‘’Gümrük İdaresi ile işbirliği içerisinde en yüksek işlem hacmi olan firma’’ seçilen Sanko Tekstil’in ödülünü, Dedeman Otel’de düzenlenen toplantıda,  Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu’na sundu. 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın, Türkiye ihracatına önemli katkı sağlayacak olan ‘’Yetkilendirilmiş Yükümlü Uygulaması’’, ‘’İzinli Gönderici’’ ve ‘’Ortak Transit’’ projelerinin tanıtım toplantısı, Bakan Hayati Yazıcı’nın da katıldığı toplantıyla Gaziantep’te yapıldı. 

Türkiye’nin ‘’ticaretin en kolay ve en güvenli yapıldığı ülke’’ olmasını sağlamayı hedeflediklerini belirten Bakan Yazıcı, Cumhuriyetimizin 100. yılında dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmeyi ve ihracatı 500 milyar dolara çıkarmayı da hedeflediklerini söyledi. 
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı olarak 2023’e giden yolda büyük adımlar attıklarını belirten Yazıcı, “Bugün, iş dünyasının heyecanla beklediği ve ’gümrüklerde devrim’ olarak nitelendirilen projenin tanıtımını yapıyoruz” dedi. 
Bakan Yazıcı, ‘’Dış ticaret erbabımızın gümrüklerde işlemlerini kolaylaştıracak ve işlem sürelerini kısaltacak, maliyetlerini düşürecek yeni bir uygulamayı daha başlatmaktan büyük mutluluk duyuyorum’’ diye konuştu. 

Bakan Yazıcı, konuşmasının ardından sertifika ve ödülleri dağıttı. ‘’Gümrük İdaresi ile işbirliği içerisinde en yüksek işlem hacmi olan firma’’ ödülüne layık görülen Sanko Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin ödülünü, Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu’na sundu. 

Toplantıya, Vali Erdal Ata, Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer ve Halil Mazıcıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey,  AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sami Konukoğlu da katıldı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol