Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

GOOGLE’DAN BÜYÜK KÜSTAHLIK!
 Ülke bir barış sürecinden geçerken, silahların susması istenir, terörün bitmesi ve anaların ağlamaması için çabalar sarf edilirken, kraldan çok kralcı kesilen arama motoru google, belirlediği harita ile Kahramanmaraş’ın da içinde bulunduğu coğrafyayı Kürdistan olarak ilan etti.

Bölücülerden daha bölücü bir rol üstlendiği belli olan art niyetli, belki de sözde dostumuz olduğunu sandığımız ülkelerin dayatma ve baskısı ile çizilen ve yeniden şekillenen sınırları gören Türk halkı, dünyanın en büyük ve en hızlı arama motorunun yaptığı davranışı saygısızlık olarak nitelendirirken, Türkiye’nin neredeyse üçte birini Kürdistan sınırlarına dâhil eden zihniyete gerekli dersi ve cevabı verme vaktinin geldiğini hatırlattılar.

Senelerdir Alevisi-Sünnisi ile, Türkü ve Kürdü ile beraber, kardeşçe, dostta yaşayan ve sözde Kürdistan haritasına tepki gösteren Kahramanmaraşlılar, “Bu harita da nereden çıktı, kime hizmet ediyorlar!” sorusunu sorarken, yetkililerin bu büyük ve yersiz sorumsuzluğa, ciddiyetsizlik ve saygısızlığa mani olunmasını istediler. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol