Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

GAZETECİLİKTE 50. YIL PASTASI
 Sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya ekmek ve su kadar ihtiyacımızın olduğu, komşuluk ilişkilerinin dibe vurduğu, artık insanların birbirini tanımadığı, en yakın akrabaların bile birbirine uzak durduğu günümüzde, özellikle apartman yaşamında insanların birbirini unuttuğu, tanımadığı ve hatta selam dahi vermediği günümüzde, dayanışma ve komşuluk ilişkilerini en güçlü şekilde sürdüren bir gelenek var ki, bunu da en iyi şekilde sürdüren, ısrarla devam ettiren Denizkent sakinlerine bu kez ev sahipliği yapan gazetemiz sahibi Mehmet Fiskeci oldu.

Denizkent D Blok sakini olan Mehmet Fiskeci’nin hem doğum yıldönümü, hem de meslekte 560 yılı nedeniyle tertip edilen gecede, pastalar kesildi, tatlılar yendi, ‘tatlı yiyelim, tatlı konuşalım’ tabirinden yola çıkarak hatıralar tazelendi, senelerin anıları yeniden canlandırıldı, tadına ve keyfine doyum olmayan bir gece yaşandı.

 

YASİN-İ İŞERİF OKUNDTU,

PASTALAR KESİLDİ; VE…

 

Sosyal dayanışmanın merkezi haline gelen Denizkent D blok sakinleri,  bu kez de Mehmet Fiskeci’nin evinde toplanırken, önce yemekler yenildi, dualar edildi.

Arkasından Yunus Akgün güzel sesiyle okuduğu yasin-i şerif ve yine dua sonrası Fiskeci’nin hem doğum hem de gazetecilikteki 50. yılı anısına pastalar kesildi, herkese birbirine ikram etti.

‘Nice sağlıklı uzun senelere Mehmet abi, mesleğinde başarılar!’ dilek ve temennileri ile yine güzel  bir akşama imzasını vuran Denizkent oldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol